2017 Erasmus+ mobilitási program

A projekteket az Európai Bizottság támogatta. A kiadványban (közleményben, beszámolókban) megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.

Erasmus+ 2017

Tisztelt Érdeklődők! Kedves és Érintettek! Kedves Kollégák!

Az Erasmus+ 2017-os mobilitási programunk jelenleg folyamatban van.  A pályázati támogatásból 47 diák szakmai gyakorlatra és több tanár kísérőként, mentorként utazik ki öt európai uniós országba. Tanulóink kettő, három, hónapos szakmai gyakorlatot teljesítenek, attól függően, hogy a célországokban a munkahelyek milyen időtartamra tudnak számukra gyakorlati férőhelyet biztosítani. Olyan mobilitási programot valósítunk meg, amely szorosan kapcsolódik tanulóink szakmai képzéséhez. A külföldi szakmai gyakorlat elvégzéséről tanulóink Európai mobilitási igazolványt kapnak.

Németország

Hotel König Ludwig ****S Schwangau

8

pincér

Németország

Gasthof Woaze, Füssen

2

szakács, pincér

Finnország

Hotel Savonia****, Kuopio

10

pincér, szakács

Egyesült Királyság

Fishborn Restaurant&Bar, Plymouth

5

pincér

Spanyolország

Hotel Pabisa Bali, és Sofia, Palma de Mallorca

14

szakács

Szlovákia

Hotel Korzo, Nové Zámky

4

szakács

Szlovákia

Zukraren Zilizi, Pered

4

cukrász

 

Mobilitási programunk célja a kedvezményezettek szakmai, idegen nyelvi, szociális, kulturális, valamint vállalkozói kompetenciáinak fejlesztése.Nagyon fontosnak tartjuk, hogy évről évre egyre több diákunknak biztosítsuk az Erasmus+ külföldi szakmai gyakorlat lehetőségét, hiszen ezáltal  olyan tudással és tapasztalattal vértezzük fel diákjainkat, amelyek nem csak jobb érdemjegyeket eredményeznek, hanem segítségükre van a továbbtanulásukkor, elhelyezkedésükkor, önálló életük elkezdésekor. 

Disszemináció 2017

 
 
 
 
 
 
              Meat stew (húsos főzelék)
 
 
 
Hangulatképek 2017