SZAKKÖZÉPISKOLA

Foglalkozási napló összefüggő munkahelyi nyári gyakorlatra (letölthető)
NYÁRI ÖSSZEFÜGGŐ GYAKORLAT ÉRTÉKELŐ LAPOK                                                                  2018. Szakközépisk. 9. évf.    2018. Szakközépisk. 10. évf.     2018. Szakközépisk. KSz/11. évf.
 
 

A szakközépiskolai képzés keretében általános iskola után (3éves) cukrász, pincér, szakács osztályokat indítunk. A választott szakma iránt kiemelkedően érdeklődő, ügyes tanulókat várunk.

OKJ azonosítója

Cukrász:  34 811 01

Pincér:     34 811 03

Szakács:  34 811 04

A 2018/19-es tanév nappali tagozatos osztályai

9 NY Mészáros Szófia 29 Szakgimnáziumi osztályok
9 A Agócs Zoltánné 24
9 B Bocskay Mária 30
9 C Pil Orsolya 29
10 A Fischerné Jilek Zsuzsanna 21
10 B Tömpe Ilona 28
10 C Aczél Judit 18
11 A Juhász Eszter 21
11 B Bárány Edit 31
11 C Hlavacska Tamás Kristóf 28
11 D Domján Dorina Virág 21
12 A Berdán Judit Ágnes 26
12 C Kovács Györgyi 24
12 D Ronkai Marianna 24
       
5/13 V1 Bánhegyi Anna Krisztina 28 Nappali tagozat szakképző osztályok
5/13 V2 Szeiler Erika 28
KSZ11 C1 Körmendi Zoltán 22
KSZ11 C2 [BTA 10] Betöltetlen közgazdász tanár E. 0
KSZ11 SZ-C2 Kiss László Ferenc 25
KSZ12 C Illés Vince Levente 21
KSZ12 SZ Hollós Gusztáv Zoltán 17
       
Kk12/1. Szabó Judit 25  
Kk12/2. Bükkfalviné Halmos Csilla 31  
       
1/9 C1 Jancsóné Németh Ibolya 28 Szakközépiskolai osztályok
1/9 C2 Szalmási Éva 28
1/9 P Papp Zoltán 28
1/9 SZ1 Zaletnyik Zoltán 27
1/9 SZ2 Molnár György 28
2/10 C1 Pásztorné Varga Veronika 28
2/10 C2 Czanikné Szalontai Henrietta 25
2/10 P Berkesi Beáta 25
2/10 SZ1 Varga Eszter Edit 22
2/10 SZ2 Kozma Krisztina Henriett 17
3/11 C1 Juhász Csilla Judit 20
3/11 C2 Kőszegi Andrea Anna 18
3/11 P Naszódi Katalin 21
3/11 SZ Könczölné Marosi Andrea 24
       

 

Szakközépiskola 11. évfolyamtól cukrász, pincér, szakács, (2 éves) osztályokba a

10. alapozó képzést végzett, illetve érettségizett tanulókat várunk, elsősorban saját vendéglátóipari alapozó képzésből.

 

Egészségügyi követelmények: a vendéglátásban csak olyan személyek dolgozhatnak, akik érvényes egészségügyi könyvvel rendelkeznek.

Fizikai követelmények: elsősorban az állóképességet, a jó teherbírást és az ép mozgásszerveket szeretnénk itt kiemelni.

A vendéglátásban kiemelten fontos a nyelv, nyelvek ismerete is. A hozzánk jelentkező tanulók a képzés ideje alatt magas óraszámban tanulnak gazdálkodási ismereteket, amelynek elengedhetetlen feltétele a matematikai ismeret.

Pályaalkalmasság:  A szakmai és vizsgakövetelmények szerint vizsgáljuk.

 

 

 

Hírek

Központi Írásbeli Szakmai Vizsga lesz 2020.5.29.-én, 10 órakor

Tisztelt Szakmai Vizsgázó Tanulók! A 2020. MÁJUS/ JÚNIUS HÓNAPBAN lebonyolításra kerülő gyakorlati szakmai vizsgák pontos időpontjairól a letölthető táblázatból tájékozódhatnak. A komplex szakmai vizsga a JEF/36644/2020-ITM Egyedi Miniszteri Határozatban foglaltak szerint kerül...
Teljes cikk

Rendkívüli felvételi eljárás 2020.5.11.-től

KÖSZÖNJÜK érdeklődésüket, de a meghirdetett helyek beteltek. (2020.5.27.) 1. Technikum, NYEK, vendégtéri szaktechnikus - 6 éves képzés (angol nyelv): 10 fő 2., Cukrász, szakképző iskola (korábbi szakközépiskola), 3 éves képzés: 4 fő 3., Szakács, szakképző iskola (korábbi szakközépiskola), 3...
Teljes cikk

Érettségi infók

Tisztelt Érettségizők! Megjelent az idei érettségikről szóló rendelet. Összegyűjtve megtaláljátok az alábbi linken az információkat. A lényeg: csak írásbelik lesznek, május 4. 9 órakor Magyar nyelv- és Irodalom az első vizsga. https://eduline.hu/erettsegi_felveteli/20200417_erettsegi_datumok Jó...
Teljes cikk

Február 14., csak a Huba utcai bejárat a diákoknak!

Kedves Diákok/Kollégák! A február 14-én, pénteken megrendezésre kerülő Dobos Verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a tanulók egész nap csak a Huba utcai bejáraton keresztül közlekedhetnek. Köszönjük a megértést!
Teljes cikk

Koronavírus, Influenza, hasznos infók

 Mi ez a koronavírus? Az új kínai koronavírus a legendás SARS-vírus „testvére". Az általa okozott betegség tünetei megfázásszerűek, így nagyon nehéz felismerni. Az új típusú koronavírus (2019-nCoV) már a lappangási időszakban is fertőző, ami azt jelenti, hogy olyan ember is képes továbbadni a...
Teljes cikk