SZAKKÖZÉPISKOLA

Foglalkozási napló összefüggő munkahelyi nyári gyakorlatra (letölthető)
NYÁRI ÖSSZEFÜGGŐ GYAKORLAT ÉRTÉKELŐ LAPOK                                                                  2018. Szakközépisk. 9. évf.    2018. Szakközépisk. 10. évf.     2018. Szakközépisk. KSz/11. évf.
 
 

A szakközépiskolai képzés keretében általános iskola után (3éves) cukrász, pincér, szakács osztályokat indítunk. A választott szakma iránt kiemelkedően érdeklődő, ügyes tanulókat várunk.

OKJ azonosítója

Cukrász:  34 811 01

Pincér:     34 811 03

Szakács:  34 811 04

A 2018/19-es tanév nappali tagozatos osztályai

9 NY Mészáros Szófia 29 Szakgimnáziumi osztályok
9 A Agócs Zoltánné 24
9 B Bocskay Mária 30
9 C Pil Orsolya 29
10 A Fischerné Jilek Zsuzsanna 21
10 B Tömpe Ilona 28
10 C Aczél Judit 18
11 A Juhász Eszter 21
11 B Bárány Edit 31
11 C Hlavacska Tamás Kristóf 28
11 D Domján Dorina Virág 21
12 A Berdán Judit Ágnes 26
12 C Kovács Györgyi 24
12 D Ronkai Marianna 24
       
5/13 V1 Bánhegyi Anna Krisztina 28 Nappali tagozat szakképző osztályok
5/13 V2 Szeiler Erika 28
KSZ11 C1 Körmendi Zoltán 22
KSZ11 C2 [BTA 10] Betöltetlen közgazdász tanár E. 0
KSZ11 SZ-C2 Kiss László Ferenc 25
KSZ12 C Illés Vince Levente 21
KSZ12 SZ Hollós Gusztáv Zoltán 17
       
Kk12/1. Szabó Judit 25  
Kk12/2. Bükkfalviné Halmos Csilla 31  
       
1/9 C1 Jancsóné Németh Ibolya 28 Szakközépiskolai osztályok
1/9 C2 Szalmási Éva 28
1/9 P Papp Zoltán 28
1/9 SZ1 Zaletnyik Zoltán 27
1/9 SZ2 Molnár György 28
2/10 C1 Pásztorné Varga Veronika 28
2/10 C2 Czanikné Szalontai Henrietta 25
2/10 P Berkesi Beáta 25
2/10 SZ1 Varga Eszter Edit 22
2/10 SZ2 Kozma Krisztina Henriett 17
3/11 C1 Juhász Csilla Judit 20
3/11 C2 Kőszegi Andrea Anna 18
3/11 P Naszódi Katalin 21
3/11 SZ Könczölné Marosi Andrea 24
       

 

Szakközépiskola 11. évfolyamtól cukrász, pincér, szakács, (2 éves) osztályokba a

10. alapozó képzést végzett, illetve érettségizett tanulókat várunk, elsősorban saját vendéglátóipari alapozó képzésből.

 

Egészségügyi követelmények: a vendéglátásban csak olyan személyek dolgozhatnak, akik érvényes egészségügyi könyvvel rendelkeznek.

Fizikai követelmények: elsősorban az állóképességet, a jó teherbírást és az ép mozgásszerveket szeretnénk itt kiemelni.

A vendéglátásban kiemelten fontos a nyelv, nyelvek ismerete is. A hozzánk jelentkező tanulók a képzés ideje alatt magas óraszámban tanulnak gazdálkodási ismereteket, amelynek elengedhetetlen feltétele a matematikai ismeret.

Pályaalkalmasság:  A szakmai és vizsgakövetelmények szerint vizsgáljuk.

 

 

 

Hírek

Javítóvizsgák időpontjai

  Kedves Diákok! A javítóvizsga időpontja szakgimnáziumi tanulók számára: 2019. augusztus 26. hétfő, 8 óra A javítóvizsga időpontja szakközépiskolai tanulók számára: 2019. augusztus 27. kedd, 8 óra A terembeosztást megtaláljátok az iskola bejáratánál és a hirdetőtáblákon...
Teljes cikk

Osztályozó vizsga időpontok

Kedves Diákok/Szülők! Osztályozó vizsga időpontja szakgimnáziumi tanulók számára 2019. június 5. 8 órától. Osztályozó vizsga időpontja szakközépiskolai tanulók számára 2019. június 6. 8 órától.   A pontos terembeosztás a jövő héten fog elkészülni.
Teljes cikk

Május 15., szerda, 10:45-kor indul a tanítás!

Kedves Diákok/Kollégák/Szülők! 2019.05.15.-én, szerdán kerül lebonyolításra a vendéglátóipar ismeretek tantárgy írásbeli érettségije. Ezen a napon a tanítás 10:45-kor kezdődik. A tanítási órák az órarend szerint mennek, nulladik órák elmaradnak. A csengetési rend az alábbiak szerint...
Teljes cikk