SZAKKÖZÉPISKOLA

Foglalkozási napló összefüggő munkahelyi nyári gyakorlatra (letölthető)
NYÁRI ÖSSZEFÜGGŐ GYAKORLAT ÉRTÉKELŐ LAPOK                                                                  2018. Szakközépisk. 9. évf.    2018. Szakközépisk. 10. évf.     2018. Szakközépisk. KSz/11. évf.
 
 

A szakközépiskolai képzés keretében általános iskola után (3éves) cukrász, pincér, szakács osztályokat indítunk. A választott szakma iránt kiemelkedően érdeklődő, ügyes tanulókat várunk.

OKJ azonosítója

Cukrász:  34 811 01

Pincér:     34 811 03

Szakács:  34 811 04

A 2018/19-es tanév nappali tagozatos osztályai

9 NY Mészáros Szófia 29 Szakgimnáziumi osztályok
9 A Agócs Zoltánné 24
9 B Bocskay Mária 30
9 C Pil Orsolya 29
10 A Fischerné Jilek Zsuzsanna 21
10 B Tömpe Ilona 28
10 C Aczél Judit 18
11 A Juhász Eszter 21
11 B Bárány Edit 31
11 C Hlavacska Tamás Kristóf 28
11 D Domján Dorina Virág 21
12 A Berdán Judit Ágnes 26
12 C Kovács Györgyi 24
12 D Ronkai Marianna 24
       
5/13 V1 Bánhegyi Anna Krisztina 28 Nappali tagozat szakképző osztályok
5/13 V2 Szeiler Erika 28
KSZ11 C1 Körmendi Zoltán 22
KSZ11 C2 [BTA 10] Betöltetlen közgazdász tanár E. 0
KSZ11 SZ-C2 Kiss László Ferenc 25
KSZ12 C Illés Vince Levente 21
KSZ12 SZ Hollós Gusztáv Zoltán 17
       
Kk12/1. Szabó Judit 25  
Kk12/2. Bükkfalviné Halmos Csilla 31  
       
1/9 C1 Jancsóné Németh Ibolya 28 Szakközépiskolai osztályok
1/9 C2 Szalmási Éva 28
1/9 P Papp Zoltán 28
1/9 SZ1 Zaletnyik Zoltán 27
1/9 SZ2 Molnár György 28
2/10 C1 Pásztorné Varga Veronika 28
2/10 C2 Czanikné Szalontai Henrietta 25
2/10 P Berkesi Beáta 25
2/10 SZ1 Varga Eszter Edit 22
2/10 SZ2 Kozma Krisztina Henriett 17
3/11 C1 Juhász Csilla Judit 20
3/11 C2 Kőszegi Andrea Anna 18
3/11 P Naszódi Katalin 21
3/11 SZ Könczölné Marosi Andrea 24
       

 

Szakközépiskola 11. évfolyamtól cukrász, pincér, szakács, (2 éves) osztályokba a

10. alapozó képzést végzett, illetve érettségizett tanulókat várunk, elsősorban saját vendéglátóipari alapozó képzésből.

 

Egészségügyi követelmények: a vendéglátásban csak olyan személyek dolgozhatnak, akik érvényes egészségügyi könyvvel rendelkeznek.

Fizikai követelmények: elsősorban az állóképességet, a jó teherbírást és az ép mozgásszerveket szeretnénk itt kiemelni.

A vendéglátásban kiemelten fontos a nyelv, nyelvek ismerete is. A hozzánk jelentkező tanulók a képzés ideje alatt magas óraszámban tanulnak gazdálkodási ismereteket, amelynek elengedhetetlen feltétele a matematikai ismeret.

Pályaalkalmasság:  A szakmai és vizsgakövetelmények szerint vizsgáljuk.

 

 

 

Hírek

Tavaszi szünet

Kedves Diákok/Szülők/Gondviselők! Tisztelt Kollégák! Elérkezett a Tavaszi szünet megérdemelt pihenésének 6 egybefüggő napja (2019. április 18.-23.) Április 24., szerda lesz az első tanítási nap a szünet után. Mindenki töltse harmónikusan és kedve szerint ezeket a kellemes pihenőnapokat! Áldott...
Teljes cikk

Ebédbefizetés Májusra!

Üdv! Holnap még (ápr.16.) be lehet fizetni májusra az ebédet. Ne felejtsétek el! További infó:Ebédbefizetés fülnél
Teljes cikk

Március 25., 6. óra utáni órák elmaradnak

Kedves Diákok/Szülők! 2019. március 25.-én, hétfőn értekezlet miatt a 6. óra után minden elméleti óra elmarad. A gyakorlati órák minden esetben meg lesznek tartva. Köszönjük a megértést: Vezetőség
Teljes cikk

Március 14.

Kedves Diákok/Szülők! 2019. március 14-én (csüt.) az első 5 tanítási óra lesz megtartva (akinek van nulladik órája az is, 12:25-ig), a 11.A-nak elmarad a gyakorlata. Ünneplőben jönni kötelező a '48-as megemlékezés miatt. Vezetőség
Teljes cikk

EBédbefizetés Márciusra

EBÉDBEFIZETÉS      2019. MÁRCIUS havi ebédbefizetés ideje: 2019. 02. 18.-19.-20 HÉTFŐ, KEDD, SZERDA.: 10:00-14:00-ig Időszak:     2019.03.01.-03.29.      20 nap           ...
Teljes cikk