SZAKKÖZÉPISKOLA

Foglalkozási napló összefüggő munkahelyi nyári gyakorlatra (letölthető)
NYÁRI ÖSSZEFÜGGŐ GYAKORLAT ÉRTÉKELŐ LAPOK                                                                  2018. Szakközépisk. 9. évf.    2018. Szakközépisk. 10. évf.     2018. Szakközépisk. KSz/11. évf.
 
 

A szakközépiskolai képzés keretében általános iskola után (3éves) cukrász, pincér, szakács osztályokat indítunk. A választott szakma iránt kiemelkedően érdeklődő, ügyes tanulókat várunk.

OKJ azonosítója

Cukrász:  34 811 01

Pincér:     34 811 03

Szakács:  34 811 04

A 2018/19-es tanév nappali tagozatos osztályai

9 NY Mészáros Szófia 29 Szakgimnáziumi osztályok
9 A Agócs Zoltánné 24
9 B Bocskay Mária 30
9 C Pil Orsolya 29
10 A Fischerné Jilek Zsuzsanna 21
10 B Tömpe Ilona 28
10 C Aczél Judit 18
11 A Juhász Eszter 21
11 B Bárány Edit 31
11 C Hlavacska Tamás Kristóf 28
11 D Domján Dorina Virág 21
12 A Berdán Judit Ágnes 26
12 C Kovács Györgyi 24
12 D Ronkai Marianna 24
       
5/13 V1 Bánhegyi Anna Krisztina 28 Nappali tagozat szakképző osztályok
5/13 V2 Szeiler Erika 28
KSZ11 C1 Körmendi Zoltán 22
KSZ11 C2 [BTA 10] Betöltetlen közgazdász tanár E. 0
KSZ11 SZ-C2 Kiss László Ferenc 25
KSZ12 C Illés Vince Levente 21
KSZ12 SZ Hollós Gusztáv Zoltán 17
       
Kk12/1. Szabó Judit 25  
Kk12/2. Bükkfalviné Halmos Csilla 31  
       
1/9 C1 Jancsóné Németh Ibolya 28 Szakközépiskolai osztályok
1/9 C2 Szalmási Éva 28
1/9 P Papp Zoltán 28
1/9 SZ1 Zaletnyik Zoltán 27
1/9 SZ2 Molnár György 28
2/10 C1 Pásztorné Varga Veronika 28
2/10 C2 Czanikné Szalontai Henrietta 25
2/10 P Berkesi Beáta 25
2/10 SZ1 Varga Eszter Edit 22
2/10 SZ2 Kozma Krisztina Henriett 17
3/11 C1 Juhász Csilla Judit 20
3/11 C2 Kőszegi Andrea Anna 18
3/11 P Naszódi Katalin 21
3/11 SZ Könczölné Marosi Andrea 24
       

 

Szakközépiskola 11. évfolyamtól cukrász, pincér, szakács, (2 éves) osztályokba a

10. alapozó képzést végzett, illetve érettségizett tanulókat várunk, elsősorban saját vendéglátóipari alapozó képzésből.

 

Egészségügyi követelmények: a vendéglátásban csak olyan személyek dolgozhatnak, akik érvényes egészségügyi könyvvel rendelkeznek.

Fizikai követelmények: elsősorban az állóképességet, a jó teherbírást és az ép mozgásszerveket szeretnénk itt kiemelni.

A vendéglátásban kiemelten fontos a nyelv, nyelvek ismerete is. A hozzánk jelentkező tanulók a képzés ideje alatt magas óraszámban tanulnak gazdálkodási ismereteket, amelynek elengedhetetlen feltétele a matematikai ismeret.

Pályaalkalmasság:  A szakmai és vizsgakövetelmények szerint vizsgáljuk.

 

 

 

Hírek

EBédbefizetés Márciusra

EBÉDBEFIZETÉS      2019. MÁRCIUS havi ebédbefizetés ideje: 2019. 02. 18.-19.-20 HÉTFŐ, KEDD, SZERDA.: 10:00-14:00-ig Időszak:     2019.03.01.-03.29.      20 nap           ...
Teljes cikk

Februári ebédbefizetés

EBÉDBEFIZETÉS      2019. FEBRUÁR havi ebédbefizetés ideje: 2019. 01. 21.-22.-23 HÉTFŐ, KEDD, SZERDA.: 10:00-14:00-ig Időszak:     2019.02.01.-02.28.      19 nap            /TANÍTÁS...
Teljes cikk

Szalagavató napján 30 perces órák lesznek (jan.11.)

Kedves Kollégák/Diákok! A pénteki napon ( szalagavató, 2019. Január 11.) 30 perces tanórákat tartunk a 8. óráig. A csengetési rend így alakul majd: 1. 8.00 8.30 2. 8.40 9.10 3. 9.20 9.50 4. 10.00 10.30 5. 10.40 11.10 6. 11.20 11.50 7. 12.05 12.35 8. 12.45 13.15 Vezetőség
Teljes cikk

I. félévi osztályozó vizsgák 16.-án és 17.-én

Tisztelt Tanulók! A 2018/2019-es tanév I. félévi osztályozó vizsgákat az alábbi időpontokban szervezzük: ·       2019.01.16-án, szerdán  8  órától a szakközépiskolai tanulók részére ·       2019.01.17-én, csüt.  8 ...
Teljes cikk

Május/júniusi vizsgaidőszak jelentkezési lapok, infók

Tisztelt Tanulók! Azok a tanulók akik  a 2019. május/ júniusi vizsgaidőszakban vizsgázni vagy javító vizsgázni szeretnének  itt megtalálhatják a jelentkezési lapokat az alábbi szakmákra:  cukrász,    pincér,    szakács,   kis- és középvállalkozások...
Teljes cikk

2. heti tanítási rend változása

Kedves Tanulók/Szülők, Tisztelt Kollégák! Január 8.-án, kedden minden elméleti óra és a pincér gyakorlatok is meg lesznek tartva. De a konyhai (szakács-cukrász) szakmai gyakorlatokat elmélet órák helyettesítik. Január 9.-10.-én csak 0.-1.-2.-3. órák lesznek megtartva, utána minden óra elmarad. A...
Teljes cikk