SZAKKÖZÉPISKOLA

Foglalkozási napló összefüggő munkahelyi nyári gyakorlatra (letölthető)
NYÁRI ÖSSZEFÜGGŐ GYAKORLAT ÉRTÉKELŐ LAPOK                                                                  2018. Szakközépisk. 9. évf.    2018. Szakközépisk. 10. évf.     2018. Szakközépisk. KSz/11. évf.
 
 

A szakközépiskolai képzés keretében általános iskola után (3éves) cukrász, pincér, szakács osztályokat indítunk. A választott szakma iránt kiemelkedően érdeklődő, ügyes tanulókat várunk.

OKJ azonosítója

Cukrász:  34 811 01

Pincér:     34 811 03

Szakács:  34 811 04

A 2018/19-es tanév nappali tagozatos osztályai

9 NY Mészáros Szófia 29 Szakgimnáziumi osztályok
9 A Agócs Zoltánné 24
9 B Bocskay Mária 30
9 C Pil Orsolya 29
10 A Fischerné Jilek Zsuzsanna 21
10 B Tömpe Ilona 28
10 C Aczél Judit 18
11 A Juhász Eszter 21
11 B Bárány Edit 31
11 C Hlavacska Tamás Kristóf 28
11 D Domján Dorina Virág 21
12 A Berdán Judit Ágnes 26
12 C Kovács Györgyi 24
12 D Ronkai Marianna 24
       
5/13 V1 Bánhegyi Anna Krisztina 28 Nappali tagozat szakképző osztályok
5/13 V2 Szeiler Erika 28
KSZ11 C1 Körmendi Zoltán 22
KSZ11 C2 [BTA 10] Betöltetlen közgazdász tanár E. 0
KSZ11 SZ-C2 Kiss László Ferenc 25
KSZ12 C Illés Vince Levente 21
KSZ12 SZ Hollós Gusztáv Zoltán 17
       
Kk12/1. Szabó Judit 25  
Kk12/2. Bükkfalviné Halmos Csilla 31  
       
1/9 C1 Jancsóné Németh Ibolya 28 Szakközépiskolai osztályok
1/9 C2 Szalmási Éva 28
1/9 P Papp Zoltán 28
1/9 SZ1 Zaletnyik Zoltán 27
1/9 SZ2 Molnár György 28
2/10 C1 Pásztorné Varga Veronika 28
2/10 C2 Czanikné Szalontai Henrietta 25
2/10 P Berkesi Beáta 25
2/10 SZ1 Varga Eszter Edit 22
2/10 SZ2 Kozma Krisztina Henriett 17
3/11 C1 Juhász Csilla Judit 20
3/11 C2 Kőszegi Andrea Anna 18
3/11 P Naszódi Katalin 21
3/11 SZ Könczölné Marosi Andrea 24
       

 

Szakközépiskola 11. évfolyamtól cukrász, pincér, szakács, (2 éves) osztályokba a

10. alapozó képzést végzett, illetve érettségizett tanulókat várunk, elsősorban saját vendéglátóipari alapozó képzésből.

 

Egészségügyi követelmények: a vendéglátásban csak olyan személyek dolgozhatnak, akik érvényes egészségügyi könyvvel rendelkeznek.

Fizikai követelmények: elsősorban az állóképességet, a jó teherbírást és az ép mozgásszerveket szeretnénk itt kiemelni.

A vendéglátásban kiemelten fontos a nyelv, nyelvek ismerete is. A hozzánk jelentkező tanulók a képzés ideje alatt magas óraszámban tanulnak gazdálkodási ismereteket, amelynek elengedhetetlen feltétele a matematikai ismeret.

Pályaalkalmasság:  A szakmai és vizsgakövetelmények szerint vizsgáljuk.

 

 

 

Hírek

Február 14., csak a Huba utcai bejárat a diákoknak!

Kedves Diákok/Kollégák! A február 14-én, pénteken megrendezésre kerülő Dobos Verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a tanulók egész nap csak a Huba utcai bejáraton keresztül közlekedhetnek. Köszönjük a megértést!
Teljes cikk

Koronavírus, Influenza, hasznos infók

 Mi ez a koronavírus? Az új kínai koronavírus a legendás SARS-vírus „testvére". Az általa okozott betegség tünetei megfázásszerűek, így nagyon nehéz felismerni. Az új típusú koronavírus (2019-nCoV) már a lappangási időszakban is fertőző, ami azt jelenti, hogy olyan ember is képes továbbadni a...
Teljes cikk

2020. január 24.-én, pénteken órarend változás

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! 2020. január 24.-én, pénteken félévi osztályozó értekezlet miatt csak a 0., 1., 2. és 3. órák lesznek megtartva. Normál csengetési rendben, 10.35-ig tartanak. Megértésüket köszönjük.
Teljes cikk

Osztályozó vizsga időpontok

Osztályozó vizsga időpontja szakgimnáziumi tanulók számára: 2020.január 15. szerda, 8 órától. Osztályozó vizsga szakközépiskolai tanulók számára: 2020. január 16.csütörtök,  8 órától.   A pontos terembeosztást az iskola bejáratánál és az iskolai hirdetőtáblákon lehet...
Teljes cikk

December 19., Rövid nap lesz

December 19. Rövid nap lesz! Mindössze az 0., 1., 2., 3. órák lesznek megtartva normál időrendben december 19.-én.  A további órák elmaradnak. Megértéseteket köszönjük
Teljes cikk