EÜ és PÁV időpontok

Kérjük, hogy a tanuló szülő vagy gondviselő (lehetőleg egy fő) kíséretében érkezzen.

 

Az egészségügyi vizsgálatokra behívott tanulók közül, ha krónikus betegségben (szív és keringési, vérképzési, légzőszervi, mozgásszervi, endokrinológiai, neurológiai, pszichiátriai, hallószervi, látásszervi, bőrgyógyászati, stb.) szenvednek, mindenképpen hozzák magukkal a betegségükkel kapcsolatos aktuális leleteket, zárójelentéseket, szakértői véleményüket (SNI, BTM).


Amennyiben a tanuló szemüveget, illetve hallókészüléket visel, vagy bármilyen segédeszközt használ, akkor azt is hozza magával, valamint a leletét is!

Kérjük továbbá, hogy legyen a felvételizőknél személyes okmányuk ( TAJ kártya, személyi igazolvány, diákigazolvány) és ellenőrző könyvük is!

Kérjük a megadott időpontok pontos betartását, amennyiben a tanuló akadályozott a megjelenésben jelezze az iskola titkárságán: titkarsag@dobosvsz.sulinet.hu

 

A listában a böngésző beépített keresőjével tudják kikeresni Oktatási azonosítójukat! Ehhez a böngészőben lenyomott Ctrl (bal alsó sarokban) gomb mellett üssék le az "F" billentyűt, majd a megjelenő keresőablakba kezdjék el begépelni azonosítójukat.

 

 

 

Egészségügyi vizsgálat és Pályaalkalmassági Vizsga

Az egészségügyi vizsgálatokra behívott tanulók közül, ha krónikus betegségben (szív és keringési, vérképzési, légzőszervi, mozgásszervi, endokrinológiai, neurológiai, pszichiátriai, hallószervi, látásszervi, bőrgyógyászati, stb.) szenvednek, mindenképpen hozzák magukkal a betegségükkel kapcsolatos aktuális leleteket, zárójelentéseket, szakértői véleményeket!

Nagykorú kísérő jelenléte szükséges az orvosi vizsgálat során esetlegesen felmerülő kérdések miatt!

Amennyiben a tanuló szemüveges, illetve hallókészülékes, vagy bármilyen segédeszközzel rendelkezik, akkor azt is hozza magával, valamint a leletét is!

Kérjük továbbá, hogy legyen a felvételizőknél ellenőrzőjük is! 
 
Ez vonatkozik mind a szakgimnáziumi, mind a szakközépiskolai jelentkezőkre!
 

Listák

A listákban a böngésző beépített keresőjével tudják kikeresni Oktatási azonosítójukat vagy JELIGÉJÜKET! Ehhez a legtöbb böngészőben lenyomott Ctrl (bal alsó sarokban) gomb melett üssék le az "F" billentyűt, majd a megjelenő keresőablakba kezdjék el begépelni azonosítójukat.

Kérjük Önöket, hogy a megjelölt időpontban pontosan jelenjenek meg iskolánk aulájában az Angyalföldi utca 11. szám alatt, mert a csoportokba beosztott maximális létszám miatt a következő turnusokba sem biztos, hogy helyet tudunk adni!

Már nincs lehetőség időpont módosításra. Akik jelezték, hogy betegség vagy egyéb, igazolható ok miatt nem tudnak eljönni az előzetesen kiosztott időpontra, azok 2016.03.07-én a PÓTnapra lettek beosztva, a lentebb található időpontokban!

AMENNYIBEN AZ EGÉSZSÉGÜGYI VIZSGÁLATON ÉS PÁLYAALKALMASSÁGI VIZSGÁN NEM JELENIK MEG, NEM ÁLL MÓDUNKBAN FELVENNI ISKOLÁNKBA A TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOK MIATT!!

Akik azonosítója nem szerepel az alábbi listákon, azok hozott pontjai alapján nem kerültek behívásra.

A postán beérkezett jelentkezési lapok feldolgozása és ellenőrzése folyamatban van!

Akik az egyeztetés után felmerült pontváltozás miatt behívásra kerülnek, a lista végére kerülnek besorolásra.