EÜ és PÁV időpontok

Kérjük, hogy a tanuló szülő vagy gondviselő (lehetőleg egy fő) kíséretében érkezzen.

 

Az egészségügyi vizsgálatokra behívott tanulók közül, ha krónikus betegségben (szív és keringési, vérképzési, légzőszervi, mozgásszervi, endokrinológiai, neurológiai, pszichiátriai, hallószervi, látásszervi, bőrgyógyászati, stb.) szenvednek, mindenképpen hozzák magukkal a betegségükkel kapcsolatos aktuális leleteket, zárójelentéseket, szakértői véleményüket (SNI, BTM).


Amennyiben a tanuló szemüveget, illetve hallókészüléket visel, vagy bármilyen segédeszközt használ, akkor azt is hozza magával, valamint a leletét is!

Kérjük továbbá, hogy legyen a felvételizőknél személyes okmányuk ( TAJ kártya, személyi igazolvány, diákigazolvány) és ellenőrző könyvük is!

 

Egészségügyi vizsgálat és Pályaalkalmassági Vizsga

Az egészségügyi vizsgálatokra behívott tanulók közül, ha krónikus betegségben (szív és keringési, vérképzési, légzőszervi, mozgásszervi, endokrinológiai, neurológiai, pszichiátriai, hallószervi, látásszervi, bőrgyógyászati, stb.) szenvednek, mindenképpen hozzák magukkal a betegségükkel kapcsolatos aktuális leleteket, zárójelentéseket, szakértői véleményeket!

Nagykorú kísérő jelenléte szükséges az orvosi vizsgálat során esetlegesen felmerülő kérdések miatt!

Amennyiben a tanuló szemüveges, illetve hallókészülékes, vagy bármilyen segédeszközzel rendelkezik, akkor azt is hozza magával, valamint a leletét is!

Kérjük továbbá, hogy legyen a felvételizőknél ellenőrzőjük is!