2022.   ÉVI   FELNŐTTKÉPZÉSEINK

Tisztelt Érdeklődő!

A vendéglátóipari szakmacsoport, a cukrász, a pincér-vendégtéri szakember és a szakács szakma az utóbbi években is népszerű képzési formák, szakmák. Nem véletlenül, hiszen egy folyamatosan fejlődő ágazatról és egyre bővülő hazai és uniós munkaerőpiacról van szó. 
A képzések során elméleti konzultációkat és szakmai tanüzemi gyakorlatokat tartunk, melyeket  e-learning tananyag , valamint digitálisan támogatott szakmai gyakorlat egészígt ki. Az elméleti és gyakorlati konzultációkra - heti két alkalommal - délután 15:00 - 21:00 óra között kerül sor.
A képzés ütemezése:
A képzés 3. hónapjában: ágazati alapvizsga
A 4. hónap végén: félévi tantárgyi beszámoló
A második félévben: 80 óra szakmai gyakorlat teljesítése
A 8. hónap végére a szakmai vizsga portfólió részének leadása
A képzés végén: év végi tantárgyi beszámoló
A 8. hónap lezárását követően: szakmai vizsga
TÁJÉKOZTATÓ A JELENTKEZÉS FELTÉTELEIRŐL:

Kérjük, hogy a beiratkozás alkalmával az alábbi dokumentumok másolatát szíveskedjék magával hozni, vagy a megadott címre elektronikus formában megküldeni. (dobos.felnott@gmail.com)

  • legmagasabb iskolai végzettséget igazoló oklevél/bizonyítvány (legalább 10 elvégzett évfolyam)
  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • adókártya
  • érvényes egészségügyi kiskönyv
  • a választott szakmára vonatkozó (Cukrász) elsőfokú, munkaköri alkalmassági igazolás

(Akinek van, érvényesíteni lehet háziorvosnál friss tüdőszűrő lelettel, akinek nincs, nyomtatvány boltban szíveskedjék beszerezni, és ezzel a háziorvost felkeresni!)

Az elméleti és gyakorlati konzultációkra - heti két alkalommal - délután 15:00-21:00 óra között kerül sor.
             Kiss Judit Piroska
                  felnőttoktatási iskolatitkár  2.em.202.  
            dobos.felnott@gmail.com 

           +36-1 / 320-9805 / 120

Jelentkezési lap