2021.   ÉVI   FELNŐTTKÉPZÉSEINK

Tisztelt Érdeklődő!

A vendéglátóipari szakmacsoport, a cukrász, a pincér-vendégtéri szakember és a szakács szakma az utóbbi években is népszerű képzési formák és szakmák. Nem véletlenül, hiszen egy folyamatosan fejlődő ágazatról és egyre bővülő hazai és uniós munkaerőpiacról van szó. 
A szakmai képzések során elméleti konzultációkat és szakmai tanüzemi gyakorlatokat is tartunk.
A képzések iskolai elméleti és gyakorlati konzultációi heti két délután 15 - 21 óra között vannak. 
A konzultációkon kívül e-learning tananyag és digitálisan támogatott szakmai gyakorlat teljesítése szükséges.

A képzés ütemezése:
A képzés 3. hónapjában: ágazati alapvizsga
A 4. hónap végén: félévi tantárgyi beszámoló
A második félévben: 80 óra szakmai gyakorlat teljesítése
A 8. hónap végére a szakmai vizsga portfólió részének leadása
A képzés végén: év végi tantárgyi beszámoló
A 8. hónap lezárását követően: szakmai vizsga

A 2021. SZEPTEMBERI JELENTKEZÉS
LEZÁRULT! 

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ A JELENTKEZÉS FELTÉTELEIRŐL:
  • Minimum 10 befejezett évfolyam illetve bármilyen magasabb szintű végzettség (bizonyítvány másolattal igazolni kell)
  • magyar állampolgárság
  • Az alább felsorolt Jelentkezési dokumentumok hiánytalan kitöltése illetve beszerzése, és a jelentkezési határidőig történő leadása az iskola Felnőttoktatási irodájában

Jelentkezési dokumentumok

  1. ONLINE JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE, majd személyes beiratkozás az iskola felnőttképzési titkárságán.
  2. BIZONYÍTVÁNYOK MÁSOLATA (kötelezően csatolandó: érettségi bizonyítvány, diploma másolata, amennyiben rendelkezik akár állami, akár önköltséges finanszírozású OKJ bizonyítvánnyal, azok másolata. A köztudatban szakmunkás bizonyítványnak nevezett végzettség is OKJ képesítésnek minősül!)
  3. EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMASSÁG IGAZOLÁSA (Az EÜ alkalmasság igazolása a jelentkező feladata. Ezt megteheti érvényes egészségügyi kiskönyve fénymásolatának leadásával, vagy egy foglalkozás egészségügyi szakorvos (üzemorvos) által kiadott igazolással. Mindkét esetben az alkalmasságnak a választott szakmára, vagy a turizmus-vendéglátóipari ágazatra kell szólnia.) Igazolás MINTA innen letölthető.

A jelentkezőkkel, tanulókkal a kommunikáció elsősorban a dobos.felnott@gmail.com elektronikus levélcímen keresztül zajlik, ezért elengedhetetlenül fontos a pontos és használatban lévő, rendszeresen ellenőrzött e-mail cím megadása! (Először könnyen a spam/levélszemét mappába kerülhet az iskola levele, ezért célszerű azt a mappát is rendszeresen ellenőrizni, és a feladót a biztonságos feladók közé tenni.)

Javasolt továbbá az Adatlapon a valós és helyes mobil telefonszám megadása is a gördülékeny kommunikáció érdekében.

             Kiss Judit Piroska
                  felnőttoktatási iskolatitkár  2.em.202.  
            dobos.felnott (kukac) gmail.com 

           +36-1 / 320-9805 / 120

  

              
 

 

Jelentkezéseket jelenleg nem fogadunk! újranyitás HAMAROSAN. (Jelentkezési lap az esti szakképzésre.)