VII. Dobos emlékverseny eredményei

 

2018. február 2.-án megrendeztük a VII. Dobos napi gasztronómiai versenyt.

A verseny témájaként a nyúlhús volt megjelölve és ennek megfelelően a cukrászatban is a nyúl mint téma vitte a prímet. A versenyre hat csapat érkezett, zömében Budapestről. A verseny szervezésében Pádár Erika igazgatóhelyettes asszony, Erdélyiné Kiss Rita gyakorlati oktatásvezető és a szakmai munkaközösség tagjai vettek tevékenyen részt, valamint az iskola összes dolgozója segítséget nyújtott benne.

A verseny eredményei:

Pincér versenyeredmény

I. helyezett BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskolája

II.helyezett VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola

III. elyezett BVHSzC Dobos C. József  Szakképző Iskolája

 

Szakács versenyeredmény

I. helyezett BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskolája

II.helyezett Bernáth Kálmán Református Gimnázium, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola

III.helyezett  BVHSzC Dobos C. József  Szakképző Iskolája

 

Cukrász versenyeredmény

I. helyezett BVHSzC Szamos Mátyás Szakközépiskolája és Szakiskolája

II. helyezett BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskolája / BVHSzC Dobos C. József  Szakképző Iskolája

III. helyezett BVHSZC Giorgio Perlasca Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

 

Összesített versenyeredmény

I. helyezett 536 pont BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskolája

II. helyezett 500 pont BVHSzC Dobos C. József  Szakképző Iskolája

III. helyezett 455 pont VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola

IV. helyezett 453 pont Bernáth Kálmán Református Gimnázium, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola

V. helyezett 442 pont BVHSzC Szamos Mátyás Szakközépiskolája és Szakiskolája

VI. helyezett 430 pont BVHSZC Giorgio Perlasca Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája