VII. Dobos emlékverseny eredményei
2018. február 2.-án megrendeztük a VII. Dobos napi gasztronómiai versenyt.
A verseny témájaként a nyúlhús volt megjelölve és ennek megfelelően a cukrászatban is a nyúl mint téma vitte a prímet. A versenyre hat csapat érkezett, zömében Budapestről. A verseny szervezésében Pádár Erika igazgatóhelyettes asszony, Erdélyiné Kiss Rita gyakorlati oktatásvezető és a szakmai munkaközösség tagjai vettek tevékenyen részt, valamint az iskola összes dolgozója segítséget nyújtott benne.
A verseny eredményei:
Pincér versenyeredmény |
I. helyezett BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskolája |
II.helyezett VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola |
|
III. elyezett BVHSzC Dobos C. József Szakképző Iskolája |
Szakács versenyeredmény |
I. helyezett BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskolája |
II.helyezett Bernáth Kálmán Református Gimnázium, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola |
|
III.helyezett BVHSzC Dobos C. József Szakképző Iskolája |
Cukrász versenyeredmény |
I. helyezett BVHSzC Szamos Mátyás Szakközépiskolája és Szakiskolája |
II. helyezett BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskolája / BVHSzC Dobos C. József Szakképző Iskolája |
|
III. helyezett BVHSZC Giorgio Perlasca Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája |
Összesített versenyeredmény |
I. helyezett 536 pont BVHSzC Gundel Károly Szakképző Iskolája |
II. helyezett 500 pont BVHSzC Dobos C. József Szakképző Iskolája |
|
III. helyezett 455 pont VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola |
|
IV. helyezett 453 pont Bernáth Kálmán Református Gimnázium, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola |
|
V. helyezett 442 pont BVHSzC Szamos Mátyás Szakközépiskolája és Szakiskolája |
|
VI. helyezett 430 pont BVHSZC Giorgio Perlasca Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája |