Tankönyvtájékoztató / KELLO

Tisztelt Szülők, Diákok!

 
Az alábbi tájékoztatást kaptuk a KELLO részéről az idei tankönyvosztással kapcsolatban.
A Könyvek kiadására szeptember első hetében lesz lehetőségünk a rendszer lezárása miatt, így kérjük, olyan táskával/szatyorral jöjjenek az első napokban a diákok az iskolába, amikben haza tudják vinni könyveiket.
 
 
További információk a szülőknek a befizetésekről
Utalványok elfogadása:
Kelloponton vagy postahivatalokban: https://webshop.kello.hu/utalvanyok-elfogadasa vagy https://kello.hu/diakokesszulok/a%202015%20es%202016%20tanev%20tankonyvellatasi%20tajekoztatoja (itt a bankszámlaszámot is megtalálhatják a szülők, de a számlán és a csekken is rajta lesz) 
Átutaláskor írják be a megjegyzésbe a gyerek nevét, oktatási azonosítóját és most már a számla sorszámát is! 
 
Átutaláskor és a csekken is csak a teljes összeget tudják a szülők befizetni (visszáru esetén novemberben kezdjük visszautalni az összegeket)! Kevesebb összeget csak a Kellopontokon tudnak fizetni, azaz Budapesten az V. ker. Honvéd u. 5., Kódex Könyváruház ügyfélszolgálatán! 
 
A fizetős diákok dokumentumait egyben az iskolának küldjük ki 2015.08.24. – 2015.08.31. között. (számla, csekk, átadás-átvételi jegyzőkönyv 2 példányban). A számla hátoldalán található a megrendelt könyvek listája. Az átadás-átvétellel az iskola átadja a fizetős diáknak a könyveket és a számlát. Az 1. aláírt példány a szülőé/diáké, a 2. aláírt példány az iskoláé. Amennyiben a szülő/diák nem vesz át minden könyvet, azt az Átadás-átvételi jegyzőkönyvre írják fel. Ettől függetlenül, a csekken lévő teljes összeget kell befizetni, a könyvek visszáruzása után a többlet befizetést a Kello postai úton visszaküldi a diák lakcímére. Fontos, hogy a rendelési felületen beírt cím jó, és pontos legyen. Akinek lehetősége van a Kello-pontokon személyes befizetésre, annak ott csak a kevesebb összeget kell kifizetnie, tehát a visszáruval csökkentett összeget, az átadás-átvételi bizonylat és a csekkel végződő számla bemutatásával. 
 
Nyitva tartás megváltozott: 
H-P: 10-18 óra között 
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA