SIRHA Kiállítás

A 2018-as Sirha Kiállításon a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete szervezésében megrendezésre került az ország torta selejtezője. A versenyen 28 torta vett részt, amelyet 7 zsűri értékelt. A nagyszerű show keretében lebonyolított zsűrizés fő résztvevői a BVHSZC Dobos C. József Vendéglátóipari Szakiskola tanulói voltak. Tükörfelszolgálással dolgoztak a zsűri asztalánál Németh Gábor 2/10 P osztályos tanulónk segítségével.
Tanulóink mind a három nap tevékenyen részt vettek az Ipartestület munkájában.

Febr. 7-én a torta kiállítás és fagylaltkóstolónak volt nagy sikere.Ekkor került megrendezésre a Pataky János emlékverseny amelyet tanuló és felnőtt kategóriában is indítottak. Tanuló kategóriában Hotea Benjamin arany, Lukacsina Szimonetta Krisztina ezüst érmet kaptak munkájukért.Felkészítő tanáruk Czanikné Szalontai Henrietta tanárnő volt.
Hotea Benjamin tortája                                                                   Lukacsina Szimonetta Krisztina tortája

Febr.8-án a dísztorták felügyeletét és a büfét látták el. A legnagyobb élmény az előzőekben ismertetett országtorta selejtező volt. Örülök, hogy részt vehettünk ezen a rendezvényen. Minden diák kivétel nélkül maximális teljesítményt nyújtott és dicséretben részesül. Segítőkészek, udvariasak és barátságosak voltak, öröm volt velük dolgozni. Igazából alig várják már a jövő évet, kivétel nélkül mindenki jelentkezett a következő selejtezőre. Gratulálok nekik és nagyon büszke rájuk az egész iskola!
Erdélyiné Kiss Rita
gyakorlati oktatásvezető