Meghívó az Európai Szakképzési Hét keretében működő Egészségszállodába

Kedves iskolánk és szakmáink iránt érdeklődő Szülő, Tanuló!

 

Szeretettel meghívjuk 2016. december 7-én és 8-án (szerda-csütörtök) 10 és 18 óra között a Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum Egészségszállodájába.

Címe: Budapest, VIII. kerület, Ludovika tér 1. – a BVHSZC Raoul Wallenberg Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája épületében.

A rendezvény védnöke Schmitt Pálné Makray Katalin

világbajnok, olimpiai ezüstérmes tornász

Az Európai Szakképzési Hét során kapcsolódjon ki Egészségszállodánkban, a humán, egészségügyi, pedagógiai és szociális iskolák szervezésében, és közben tájékozódjon a vendéglátás és az turizmus aktualitásairól, lehetőségeiről a vendéglátóipari és turisztikai iskolák segítségével! Programjaink közben ismerje meg a Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum tagiskoláiban az általános- és középiskolai tanulmányokat követően elsajátítható szakmákat, az iskolai élet biztosította életpálya-modelleket és karrier-lehetőségeket.


Néhány kiemelt program a sok közül: egészségfelmérés (vérnyomás, vércukor, testtömeg, stb.), egészséges étrend összeállítása és kóstoló, mozgástanácsadás, életmód-tanácsadás, csecsemőgondozás, masszázs technikák bemutatója, elsősegélynyújtás, országos rekord-beállítási kísérlet marcipán-linzerkoszorú készítésből, látvány-flambírozás, virtuális fővárosi városnézés – fókuszáltan méltán világhírű gyógyvizeinkre.


Az Egészségszállodában két óránként, forgószínpad-szerűen találkozhat 8 neves és nagymúltú budapesti középiskola diákjaival és tanáraival, és nem utolsó sorban meghívott vendégeinkkel – akik között Európa-, világ- és olimpiai-bajnok szakácsot, cukrászt, olimpiai- és világbajnok sportolókat üdvözölhetünk –, továbbá a médiából is közismert személyiségekkel, akiktől közvetlenül tájékozódhat és szerezhet ismereteket az egészséges életmóddal, valamint az Egészségszállodát működtető iskolák képzéseivel kapcsolatosan.

Kérjük, mielőbb regisztráljon programjainkra! Online regisztráció ITT! A regisztrálók között értékes ajándékokat sorsolunk ki!

A Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum vezetősége és tagiskolái szeretettel várják Önt, családját, barátait és kedves ismerőseit gazdag, tartalmas programokkal teli Egészségszállodájukba!