Külföldi nyári gyakorlat információk!!!

Kedves Diákok!
 
Külföldi nyári gyakorlat információk:
CSAK 18 fölöttieknek!
Olaszországban 4 hónapos gyakorlat lesz szállodákban Velencét körülvevő régióban több helyen.
A kijutás feltétele: 2015. március közepén az olasz partnerrel folytatott interjú során kell számot adni a nyelvtudásotokról és ezen kívül a szokásos osztályfőnöki, szakmai tanári javaslat. Szállás a szállodákban vagy apartmanba.
Kiutazás: még előkészítés alatt - iskolabusz, menetrend szerinti busz, stb.
 
Spanyolország szintén 4 hónapos gyakorlat szállodákban, előreláthatóan Menorca szigetén. Szállás általában a szállodákban.
A kijutás feltétele: az angol nyelvi szintfelmérőn jól teljesíteni, és ezen kívül a szokásos osztályfőnöki, szakmai tanári javaslat.
 
18 alattiaknak is!
Finnország 1+8 hét, ami egy beilleszkedést segítő hétből és 8 munkahétből áll. Kuopio városában található vendéglátóipari egységekben vagy szállodában zajlik a gyakorlat. Szállás nem messze az iskolától 3 szobás apartmanban, együtt az 5 kiutazó diák.   1+8 hét
A kijutás feltétele: az angol nyelvi szintfelmérőn jól teljesíteni, és ezen kívül a szokásos osztályfőnöki, szakmai tanári javaslat.
 
 
Szlovákia: 2 hónapos gyakorlat egy kastélyszállodában (www.kastielmojmirovce.sk) vagy az iskola egyéb partnerénél, esküvőkön való részvétel keretében zajlik a gyakorlat. Mindenki váltásban dolgozik, ha szükséges a különböző helyszíneken, így lehetőség nyílik megismerni több munkafolyamatot is. Szállás a szállodában, akár teljes ellátással.
A kijutás feltétele: a szokásos osztályfőnöki, szakmai tanári javaslat, magyarul beszélő munkatársakra van szükségük a magyar vendégek magas létszáma miatt.
 
Németország: 3 hónap gyakorlat a Hotel König Ludwig-ban és Woaze étteremben.
A kijutás feltétele: az német nyelvi szintfelmérőn jól teljesíteni, és ezen kívül a szokásos osztályfőnöki, szakmai tanári javaslat.
 
További információ Nagy Edit Igazgató helyettesnő-nél az igazgatói titkárságon és email-ben folyamatosan, a kiválasztásban résztvevő diákok számára!