Központi írásbeli felvételi! 2019. január 19. 10 óra, érk. 9.30-ra!

Központi írásbeli felvételi!

Tájékoztatjuk a tisztelt Szülőket és Diákokat, hogy a 2019/2020-as tanévre való  központi írásbeli felvételi vizsga (jelenlegi 8. osztályosok részére) 2019. január 19-én (szombaton) 10 órakor kezdődik. (portán elhelyezettbeosztás szerint) Kérjük, hogy a vizsgázó tanulók személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal (személyi igazolvány, diákigazolvány) fél órával a vizsga megkezdése előtt érkezzenek meg az intézményben. Tollat, ceruzát, vonalzót és körzőt hozzanak magukkal! Számológépet a vizsgán nem lehet használni!

FIGYELEM! A vizsgán semmilyen elektronikus eszköz (mobiltelefon, tablet, zenelejátszó, okosóra, stb.) nem használható! A diákok az esetlegesen magukkal hozott ilyen eszközt kikapcsolt állapotban a padon kötelesek tartani!

A megírt és kijavított feladatlapok megtekintése: 2019. január 24-én (csütörtök) 8 - 16 között, az intézmény szakmai titkárságán lehetséges.

Az értékelő lapokat 2019. február 7-én, csütörtökön 8 - 16 óra között személyesen kell átvenni az iskola szakmai titkárságán.

Tisztelettel,   Intézmény vezetősége