Kihelyezett Szülői értekezlet

Kihelyezett szülői értekezlet, beszámoló

Iskolánk kihelyezett szülői értekezletét tartottuk február 19.-én az Accor-Pannonia Hotels két egymással szemben elhelyezkedő szállodájában, a Novotel Budapest Centrumban és az Ibis Styles Budapest Centerben. Célunk, hogy a 1/ 9 -évfolyamos tanulók megismerjék a munkahelyi közeget, ahol dolgozni fognak, illetve a szülők tájékoztatása a gyakorlati képzés menetéről.

A részvevők létszáma az öt osztályból több mint kétszáz fő volt. Egy kis vendégséggel kedveskedtek vendéglátóink, majd a szülők egy különterembe vonultak míg a diákok háznézésen vehettek részt.

A szülői értekezlet elején Erdélyiné Kiss Rita gyakorlati oktatásvezető mutatkozott be, majd pár szóban beszélt a munkahely és az iskola kapcsolatáról. Bognárné-Grafl Zsuzsanna az Accor szállodalánc -Akadémiai Kapcsolatért és Munkáltatói Arculatért felelős munkatársa mutatta be az Accor szállodalánc szállodáit és a gyakorlati képzés lehetőségeit. A bemutató után minden osztály külön előadóteremben foglalt helyet, és az osztályfőnökök vezetésével megkezdődhetett  az  osztály szülői értekezlete.

   

Szeretnék köszönetet mondani a szállodalánc képviselőinek a kedves vendéglátásért, és az osztályfőnököknek, hogy az osztállyal részt vettek és támogatták a kezdeményezést.

Remélem, hogy a kilencedikes évfolyamok megtalálják a számukra legideálisabb munkahelyet, ahol szívesen töltik majd tanulóéveiket.

 

Erdélyiné Kiss Rita

gyakorlati oktatásvezető