Gluténmentes ételkészítés, előadás és konferencia 2018. feb. 10.
Gluténmentes ételkészítés
Iskolánk helyszínt biztosított és tevékenyen részt vett az Étrend Egyesület szervezésében 2018 február 10-én rendezett ,, Gluténmentes ételkészítés az éttermi vendéglátásban " előadás és konferencia rendezvényen.
A regisztrációt követően 10.00 órakor tartott megnyitót Asztalos István az Étrend Egyesület elnöke és Horti Andrásné iskolánk igazgató asszonya.
A megnyitót követően előadást tartott Mester Ágnes dietetikus, Tóth Domonkos ( éttermek kialakítása, szabályok, tévhitek), Koltai Tünde a Lisztérzékenyek érdekképviseletének Országos Egyesületének elnöke, Blenda Károly ( helit - gluténmentes termékek) és az Omega Bázis Kft.
Délben kóstolóval várták a vendégeket a Tac, Helit, Omega Bázis Kft, Tündér Team GMP Kft. munkatársai.
A konferencia témája sajnálatos módon egyre gyakrabban érinti a vendéglátást és ezzel kapcsolatosan az oktatást is. Tanáraink nagy számban képviseltették magukat mind saját, mind a centrum összes tagiskolájából.
Erdélyiné Kiss Rita
gyakorlati oktatásvezető