#DOBOS24 - közösségépítő program az iskolában

Kedves Kilencedikes Tanulók!

2022. szeptember 2. péntek 10 óra és - szeptember 3. szombat 10 óra között 24 órás „gólyatábor-helyettesítő” programot tartunk az iskolában a kilencedikes évfolyam számára, ahol különböző játékos vetélkedők, színes szabadidős programok keretében nyílik lehetőségetek arra, hogy szabadon megismerkedjetek leendő tanáraitokkal, osztálytársaitokkal, valamint a középiskolai élettel.

Pénteken a 10 -14 óra közötti időszak a tanítási nap része, tehát minden tanuló számára kötelező!

A program 14 órától, szombat délelőtt 10 óráig tartó része fakultatív, (nem kötelező) ugyanakkor regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy amennyiben részt szeretnél venni rajta, regisztrálj 2022. augusztus 15-ig! (a regisztrációs link a lap alján található)

A programon való részvétel feltétele: 1000 Ft/fő regisztrációs díj, valamint a szülő által aláírt hozzájáruló nyilatkozat, melyeket az első tanítási napon kell leadni az osztályfőnöknek.

Az épületben éjszakázó tanulók tantermekben - nemenként elkülönítve - lesznek elszállásolva, tanári felügyelet mellett. Akinek van, kérjük hozzon magával egy db hálózsákot, illetve 1 db polifoam matracot! A tisztálkodást az öltözők fürdőszobáiban oldjuk meg. Az iskolában éjszakázó tanulók pénteken ebédet és vacsorát, szombaton reggelit kapnak.

Tisztelt Szülő!

Amennyiben hozzájárul, hogy gyermeke a teljes 24 órás programon részt vegyen és az éjszakát az iskolában töltse, kérjük, hogy a tájékoztatóhoz mellékelt, aláírt szülői nyilatkozatot, valamint az 1000 Ft-os regisztrációs díj összegét az első tanítási napon szíveskedjék gyermekével az osztályfőnökhöz eljuttatni!

A részletes program és a hozzájáruló szülői nyilatkozat az alábbi linkekre kattintva letölthető:

-dobos24 program.docm (164174)
Hozzájáruló nyilatkozat.docx (1258075)

A programra az alábbi linkre kattintva lehet regisztrálni, a Google űrlap kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLwRnrnsNCgep6ZzpHIqtnMYL4k98gqUw-Z3SK23zX6PCOaA/viewform

Sok szeretettel várunk!