Keresztféléves képzéseket indítunk esti felnőttoktatás keretében 2019. február 1.-től

34 811 03 Pincér- képzési idő 2 tanév  (vége 2021. január)

34 811 04 Szakács- képzési idő 2 tanév  (vége 2021. január)

valamint 2 éves, érettségire felkészítő képzés.

Bővebb információ elérhető a felnőttoktatási koordinátortól:  

Kiss Judit Piroska  felnőttoktatási asszisztens      

                               dobos.felnott (kukac) gmail.com                         
   
                 +36-1 / 320-9804 / 120
 
_______________________________________________________________________________________________________
 

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A szakmai egészségügyi alkalmassági vizsgálat évente történik, amin köteles minden tanuló megjelenni. Amennyiben ezen szűrővizsgálaton nem vesz részt a tanuló, úgy alkalmatlanná válik a szakmára. Az egészségügyi kiskönyv megújításához szükséges egy érvényes tüdőszűrő lelet, amely egy évnél régebbi nem lehet. A tüdőszűrést évente csak egy alkalommal végezhetik el. A tüdőszűrő beutalók megírásra kerültek a szeptemberi hónapban, melyet a gyakorlati oktatásvezetőnél vehetett át az adott osztály osztályfőnöke.  Az osztályfőnök a tanulónak átadta a beutalót, azzal lehet a tüdőszűrő vizsgálatra jelentkezni.

A 18 év alatti tanulóknak szülői beleegyezés szükséges a tüdőszűrő vizsgálathoz.

Az egészségügyi kiskönyv hiányában a szakmai gyakorlaton NEM VEHET RÉSZT a tanuló, úgy az igazolatlan órának minősül.

Köszönettel:

BVHSzC Dobos C József SZKI Egészségügyi szolgálata

2018.október 3.

 

     




			

Hírek

Mikulás járt nálunk

Korábbi hagyományainkhoz híven az idei évben is megrendeztük Mikulás napi ünnepségünket, melyen az intézményünkben dolgozók gyermekei vettek részt. Vendégeinket műsorral köszöntöttük, játékokkal és zenével teremtettük meg az ünnepi hangulatot. Természetesen a nap legizgalmasabb része a minden...
Teljes cikk

Szamos Mátyás Cukrász Szakmai Verseny volt dec. 7.-én

Beszámoló 2018.december 07-én iskolánk cukrász tanulói részt vettek a 7. alkalommal megrendezett Szamos Mátyás Cukrász Szakmai Versenyen. A rangos szakmai versenyen Bertalan Rebeka Rita és Hotea Raul Bejámin is elismerő oklevélben részesültek. Valamint Benjámin   a legkreatívabb...
Teljes cikk

Véradás a Dobosban december 4., kedden 9.30-tól 12.30-ig

VÉRADÁS LESZ! Kedves Mindenki, aki alkalmas a véradásra (50 kg<, egészséges, 18 év plusz), gyertek és mentsetek életeket azzal, hogy vért adtok! Hiszen a véradás olyan mint a szeretet, adsz vért (újratermelődik) és mégsem fogy el, hanem több lesz belőle mindenkinek. 2018. december 4., kedd...
Teljes cikk

Negyedéves értekezlet nov. 28.-án

Kedves Diákok, Szülők! 2018. november 28.-án, szerdán negyedéves értekezletet tartunk. Az első 5 tanítási óra meg lesz tartva, utána az elméleti órák ELMARADNAK, kivéve a gyakorlati órákat. Ezek az órarend szerint fognak zajlani egész nap. Köszönjük a megértést!
Teljes cikk

Mosonmagyaróvári Haller Gasztro-Kupa

Kedves Mindenki! Jó hírek Rólunk! November 17.-én, szombaton volt a Haller Gasztro-Kupa Mosonmagyaróváron. Fárasztó utazás és készülődés után, jó hangulatú 3 fős diákcsapatunk Tóth Attila tanár úr segítségével és Vetró Richárd igazgató úr szurkolói közreműködésével szép helyezéseket ért el. Katona...
Teljes cikk

Ebédbefizetés decemberre 19.-20.-21.-én!

EBÉDBEFIZETÉS      2018. DECEMBER havi ebédbefizetés ideje: 2018. 11. 19.-20.-21-ig, HÉTFŐ+KEDD+SZERDA.: 10:00-14:00-ig Időszak:     2018.12.03.-12.20.      14 nap            /12.01....
Teljes cikk

Ma elkezdődött a "Nyílt hét"

Elkezdődött a "Nyílt hét". Bemutatkozunk a jövő Dobosos tanulóinak! Több, mint 150-en voltak itt ma és kóstoltak bele átvitt és szó szerinti értelemben is a "Dobos" hangulatba. :) Kiegészítés! Péntek délig összesen több, mint 500-an vettek részt bemutatkozó programjainkon! Várjuk az új...
Teljes cikk

2018. november 10. szombat Pályaorientációs nap

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! 2018. november 10-én (szombaton) tanítás nélküli munkanap lesz Iskolánkban. Ekkor pályaorientációs napot fogunk tartani.Fenti napon a szakgimnáziumi osztályoknak, valamint az "A" heti tanítási rend szerint iskolában tartózkodó szakközépiskolai osztályoknak kell...
Teljes cikk

Őszi szünet (okt.29.-nov.2.)

Kedves Diákok, Érdeklődők! Öszi szünet lesz nálunk is október 29.-tól, hétfőtől nov. 2.ig. Az első tanítási nap a szünet után november 5. hétfő, "A" hét. Az iskolán kívüli gyakorlatok is szünetelnek. Jó pihenést, feltöltődést kívánunk Mindenkinek!
Teljes cikk

Részvétel a Turizmus Summit 18 gálaesten (beszámoló)

Részvétel a Turizmus Summit 18  gálaesten Az immár 30. éve megrendezésre kerülő Pro Turismo díjak átadására idén a művészetek Palotájában került sor a Turizmus Világnapján október 16-án. A BVHSZC Dobos C József Vendéglátóipari Szakképző Iskola diákjai Szabó Eszter, Veréb Aliz, Soproni...
Teljes cikk

Október 19., 1956-os forradalom megemlékezése

Kedves Diákok/Szülők! Kérünk minden Diákot, hogy okt. 19.-én, pénteken ünneplőben jelenjen meg az iskolában a megemlékezés miatt és ne felejtse el a Dobosos nyakkendőt sem!               Akinek még nincs nyakkendője,...
Teljes cikk

Őszi szakmai javító vizsgák helye, ideje

A szakmai javító vizsgára jelentkező tanulók részére információk: Cukrász, pincér, szakács, vendéglátásszervező-vendéglős vizsgázók szakmai  szóbeli vizsga időpontja: 2018. október 18-án, 7.45 órakor helyszín: intézmény  116-os teremében. Cukrász, pincér, szakács vizsgázók gyakorlati...
Teljes cikk

Ebédbefizetés novemberre

                                    EBÉDBEFIZETÉS      2018. NOVEMBER havi ebédbefizetés...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató