Jelentkezz államilag támogatott CUKRÁSZ, SZAKÁCS, PINCÉR-VENDÉGTÉRI SZAKEMBER felnőtt, esti, 8 hónapos képzéseinkre! Kiváló oktatóinktól sajátíthatod el a szakmák fortélyait. Az iskolarendszerű képzés 2020. szeptembertől indul, az órák 16.30-as kezdéssel, heti 2-3 alkalommal zajlanak. Várjuk jelentkezéseteket sok szeretettel! (Részletes tudnivalók feltöltés alatt.)

Jelentkezési lap SZAKKÉPZŐ évfolyamokra (cukrász, pincér, szakács, vendéglátásszerv.) nappali oktatás, 2020. szeptembertől (folyamatosan beadható)

Jelentkezési lap ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐ évfolyamra, nappali oktatás, 2020. szeptembertől (folyamatosan beadható)

Intézkedési terv a Covid-19 járvány elleni védekezéshez (BGSzC Dobos C isk.) PDF

AKTUÁLIS INFÓ a TANÍTÁSI RENDRŐL szept.7.-től

2020. szeptember 7-től ("A" hét) a tantermi tanórákon a nem végzős osztályokat két csoportra bontjuk a következők szerint:

- Az 1. számú csoport "A" héten hétfőn és kedden, "B" héten szerdán, csütörtökön és pénteki napokon vesz részt kontaktórákon (az iskolában) az órarend szerint. Azokon a napokon, amikor nem iskolai kontaktórákon vesznek részt, számukra digitális formában valósul meg az oktatás.

- A 2. számú csoport ezzel ellentétesen, "A" héten szerdán, csütörtökön és pénteki napokon, "B" héten hétfőn és kedden jön iskolába, az órarend szerinti tanítási órákra. Azokon a napokon, amikor nem iskolai kontaktórákon vesznek részt, számukra digitális formában valósul meg az oktatás.

- A gyakorlati tanüzemi órák csoportbontásban valósulnak meg a munkaállomások közötti távolságtartási szabályok betartása mellett, így azokon a teljes osztály részt vesz, függetlenül a kontakt órák csoportbontásától. A gyakorlatokon a maszk viselése kötelező!

A mai és holnapi napon mindenki meg fogja tudni, hogy melyik csoportba tartozik az osztályán belül.

Vezetőség        2020.szept.3.

 




			

Hírek

Októberi szakmai vizsgák időpontjai

Tisztelt Szakmai Vizsgázó Tanulók! A 2020. OKTÓBER HÓNAPBAN lebonyolításra kerülő szakmai vizsgák  pontos időpontjairól az itt közölt táblázatból tájékozódhatnak. Komplex szakmaivizsga időpontok   Írásbeli vizsga Gyakorlati...
Teljes cikk

Járványszabályok

Kedves Diákok! A Koronavírus helyzetre tekintettel a következő KÖTELEZŐ szabályok betartását írjuk elő: -maszkhasználat folyosókon, távolságtartás szünetekben és órákon, csak indokolt esetben lehet a szünetekben a folyosókon tartózkodni (WC használat, büfé). Köszönjük a megértést, Vezetőség
Teljes cikk

Új nevünk lett

Kedves Mindenki! Új nevünk 2020. július 1.-től: Budapesti Gazdasági Szakképző Centrum Dobos C József Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola
Teljes cikk

Bizonyítvány, nyári gyak. értékelőlap!!!

Kedves Diákok! Kérünk mindenkit nagy tisztelettel, hogy a bizonyítványát és a nyári gyakorlati értékelőlapját szeptember elsején mindenki adja le az osztályfőnökökének. Mert csak a nyári gyakorlat teljesítésével, ennek igazolásával tekinthető az adott tanév teljesítettnek és léphetsz a következő...
Teljes cikk

Nyári ügyeleti idő

Közérdekű információk! Nyári iskolai ügyeleti napok szerdánként: 9.00-12.00 óra között. (Tanulói ügyek, stb. intézése) 2020. július 8.,  2020. július 15., 2020. július 22.,  2020. július 29., 2020. augusztus 5.,  2020. augusztus...
Teljes cikk

Osztályozóvizsga időpontok

Kedves Diákok! Osztályozóvizsga időpontja szakközépiskolai tanulók számára : 2020. június 8. hétfő   8 óra Osztályozóvizsga időpontja szakgimnáziumi tanulók számára: 2020. június 9. kedd   8 óra   A pontos terembeosztás megtalálható lesz az iskola bejáratánál és a...
Teljes cikk

Központi Írásbeli Szakmai Vizsga lesz 2020.5.29.-én, 10 órakor

Tisztelt Szakmai Vizsgázó Tanulók! A 2020. MÁJUS/ JÚNIUS HÓNAPBAN lebonyolításra kerülő gyakorlati szakmai vizsgák pontos időpontjairól a letölthető táblázatból tájékozódhatnak. A komplex szakmai vizsga a JEF/36644/2020-ITM Egyedi Miniszteri Határozatban foglaltak szerint kerül...
Teljes cikk

Rendkívüli felvételi eljárás 2020.5.11.-től

KÖSZÖNJÜK érdeklődésüket, de a meghirdetett helyek beteltek. (2020.5.27.) 1. Technikum, NYEK, vendégtéri szaktechnikus - 6 éves képzés (angol nyelv): 10 fő 2., Cukrász, szakképző iskola (korábbi szakközépiskola), 3 éves képzés: 4 fő 3., Szakács, szakképző iskola (korábbi szakközépiskola), 3...
Teljes cikk

Érettségi infók

Tisztelt Érettségizők! Megjelent az idei érettségikről szóló rendelet. Összegyűjtve megtaláljátok az alábbi linken az információkat. A lényeg: csak írásbelik lesznek, május 4. 9 órakor Magyar nyelv- és Irodalom az első vizsga. https://eduline.hu/erettsegi_felveteli/20200417_erettsegi_datumok Jó...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk immár 125 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató


Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége