Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A szakmai egészségügyi alkalmassági vizsgálat évente történik, amin köteles minden tanuló megjelenni. Amennyiben ezen szűrővizsgálaton nem vesz részt a tanuló, úgy alkalmatlanná válik a szakmára. Az egészségügyi kiskönyv megújításához szükséges egy érvényes tüdőszűrő lelet, amely egy évnél régebbi nem lehet. A tüdőszűrést évente csak egy alkalommal végezhetik el. A tüdőszűrő beutalók megírásra kerültek a szeptemberi hónapban, melyet a gyakorlati oktatásvezetőnél vehetett át az adott osztály osztályfőnöke.  Az osztályfőnök a tanulónak átadta a beutalót, azzal lehet a tüdőszűrő vizsgálatra jelentkezni.

A 18 év alatti tanulóknak szülői beleegyezés szükséges a tüdőszűrő vizsgálathoz.

Az egészségügyi kiskönyv hiányában a szakmai gyakorlaton NEM VEHET RÉSZT a tanuló, úgy az igazolatlan órának minősül.

Köszönettel:

BVHSzC Dobos C József SZKI Egészségügyi szolgálata

2018.október 3.

 

     




			

Hírek

Péntek tanítás nélküli nap (2018.2.9.)

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők! 2018. február 9. péntek, tanítás nélküli nap lesz a Dobosban.  Munkahelyi gyakorlatra mennie kell a diákoknak, viszont az iskolai tanítás elmarad. Jó pihenést!
Teljes cikk

Ebédbefizetés februárra

EBÉDBEFIZETÉS      2018. FEBRUÁR havi ebédbefizetés ideje: 2018. 01. 22.-23.-24, HÉTFŐ-KEDD-SZERDA: 10:00-14:00 Időszak:     2018.02.01.-02.28.      19 nap /FEBRUÁR 9-ÉN, pénteken, TANÍTÁS NÉLKÜLI MUNKANAP LESZ!/      ...
Teljes cikk

Osztályozóvizsgák 2018. január 17-18.-án

Kedves Diákok! Az osztályozóvizsgák 2018. január 17.-én és 18.-án lesznek (szerda, csüt.) Szakközépiskola beosztása (2018. január 17.)      Szakgimnázium beosztása (2018. jan. 18.) Sok sikert!
Teljes cikk

Felnőttoktatás osztályozó vizsgái!

Tisztelt Felnőttoktatásban részvevő Tanulók! A Kis-és középvállalkozások ügyvezetője I. és II.  informatikai blokkjának  osztályozó vizsgája  2018. január 11-én, csütörtökön 16.30-kor lesz (kb. 1 óra)  megtartva a 027-es(KKV1 A1;A2; N5) és 029-es (KKV2 A3; A4; N6)...
Teljes cikk

Szalagavató felvétele megnézhető

Kedves Szalagavatóra kiváncsi Diákok/Szülők, érdeklődők! Az alábbi linken megtaláljátok a nagyon jó minőségű felvételt a 2018. decemberi Szalagavatónkról. Több mint 2 óra hosszú, minden osztályról sok momentummal. https://videa.hu/tagok/valachi-laszlo-2049939 ...
Teljes cikk

Véradás lesz december 20.-án (szerda), 9-12 óra között a Dobosban

VÉRADÁS  december  20. (szerda), 9.00 – 12.00 óráig itt az ISKOLÁNKBAN a könyvtárban Egy baleset, egy nehéz szülés, egy súlyos műtét során a vérre mindig szükség lehet! Ha Ön egészséges, elmúlt 18, de még nem töltötte be a 60. életévét és úgy érzi, hogy segíteni tud a rászoruló betegeken,...
Teljes cikk

Téli szünet! 2017.12.22.-2018.01.02.

Kedves Kollégák, Diákok! Dec. 21-én csak 6 rövidített óra lesz megtartva. 2017. december 22. (péntek) már tanítás nélküli munkanap lesz, a téli szünet első napja.  Az utolsó pedig 2018. január 2. (kedd). Az első tanítási nap január 3. (szerda), "A" heti rendben. Mindenkinek Boldog Karácsonyt...
Teljes cikk

Illéssy Gasztro Kupa Országos Ételművészeti Verseny

Jó hírek!   Iskolánk sikeresen vett  részt 2017.december 2-án az Illéssy Gasztro Kupa Országos Ételművészeti Versenyen.   Pincér szakma: Sillay Noémi és Németh Gábor - aranyérem felkészítő: Naszódi Katalin tanárnő   Szakács szakma: Hajzer Dániel-...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató