Keresztféléves képzéseket indítunk esti felnőttoktatás keretében 2019. február 1.-től

34 811 03 Pincér- képzési idő 2 tanév  (vége 2021. január)

34 811 04 Szakács- képzési idő 2 tanév  (vége 2021. január)

valamint 2 éves, érettségire felkészítő képzés.

Bővebb információ elérhető a felnőttoktatási koordinátortól:  

Kiss Judit Piroska  felnőttoktatási asszisztens      

                               dobos.felnott (kukac) gmail.com                         
   
                 +36-1 / 320-9804 / 120
 
_______________________________________________________________________________________________________
 

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A szakmai egészségügyi alkalmassági vizsgálat évente történik, amin köteles minden tanuló megjelenni. Amennyiben ezen szűrővizsgálaton nem vesz részt a tanuló, úgy alkalmatlanná válik a szakmára. Az egészségügyi kiskönyv megújításához szükséges egy érvényes tüdőszűrő lelet, amely egy évnél régebbi nem lehet. A tüdőszűrést évente csak egy alkalommal végezhetik el. A tüdőszűrő beutalók megírásra kerültek a szeptemberi hónapban, melyet a gyakorlati oktatásvezetőnél vehetett át az adott osztály osztályfőnöke.  Az osztályfőnök a tanulónak átadta a beutalót, azzal lehet a tüdőszűrő vizsgálatra jelentkezni.

A 18 év alatti tanulóknak szülői beleegyezés szükséges a tüdőszűrő vizsgálathoz.

Az egészségügyi kiskönyv hiányában a szakmai gyakorlaton NEM VEHET RÉSZT a tanuló, úgy az igazolatlan órának minősül.

Köszönettel:

BVHSzC Dobos C József SZKI Egészségügyi szolgálata

2018.október 3.

 

     




			

Hírek

Napelemek a tornacsarnok tetején

Kedves Diákok, tisztelt Szülők, nagyra becsült Kollégák! 2018. február közepén Iskolánk is csatlakozott az ökológiai/ökonómiai forradalomhoz és napelemerdővel  gazdagodtunk a tornacsarnok tetején. Több, mint 300 m2 fotovoltaikus zöldenergia termelő rendszer állt  üzembe. Évente több, mint...
Teljes cikk

Ebédbefizetés márciusra

EBÉDBEFIZETÉS      2018. MÁRCIUS havi ebédbefizetés ideje: 2018.02.19.-20.-21, HÉTFŐ-KEDD-SZERDA: 10:00-14:00 Időszak:     2018.03.01.-03.28.     18 nap /MÁRCIUS 10-ÉN, szombaton, az áthelyezett munkanapon itt:tanítás nélküli munkanap...
Teljes cikk

Gluténmentes ételkészítés, előadás és konferencia 2018. feb. 10.

Gluténmentes ételkészítés Iskolánk helyszínt biztosított és tevékenyen részt vett az Étrend Egyesület szervezésében 2018 február 10-én rendezett ,, Gluténmentes ételkészítés az éttermi vendéglátásban " előadás és konferencia rendezvényen.  A regisztrációt követően 10.00 órakor tartott...
Teljes cikk

Felvételizőknek az egészségügyi vizsgálatokról

Kedves leendő 9. évfolyamos Tanulók! Kedves Szülők! A "Felvételi/EÜ (egészségügyi vizsgálatok) és PÁV (pályaalkalmassági vizsgálat) időpontok" várhatóan 2018. február 22-től kerülnek lebonyolításra, illetve kerülnek kihirdetésre a behívottak listái! A vizsgálatokra behívott tanulók vizsgálati...
Teljes cikk

Minden Dobosos diáknak!

A májusi vizsgaidőszakra jelentkezési határidő 2018.02.15. Aki javító vagy pótló vizsgát szeretne tenni a megadott határidőig az iskola szakmai titkárságán jelentkezhet.
Teljes cikk

SIRHA Kiállítás

A 2018-as Sirha Kiállításon a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete szervezésében megrendezésre került az ország torta selejtezője. A versenyen 28 torta vett részt, amelyet 7 zsűri értékelt. A nagyszerű show keretében lebonyolított zsűrizés fő résztvevői a BVHSZC Dobos C. József...
Teljes cikk

VII. Dobos emlékverseny eredményei

  2018. február 2.-án megrendeztük a VII. Dobos napi gasztronómiai versenyt. A verseny témájaként a nyúlhús volt megjelölve és ennek megfelelően a cukrászatban is a nyúl mint téma vitte a prímet. A versenyre hat csapat érkezett, zömében Budapestről. A verseny szervezésében Pádár Erika...
Teljes cikk

"Édes Kiegyezés" új sütemény kollekció

Édes Kiegyezés 2018.01.18-án a Dobos C. József Iskola adott helyszínt a Magyar Cukrász iparosok új sütemény  kollekciójának bemutatásához az ,,Édes Kiegyezéshez”.    A kóstolóval egybekötött bemutatón Maczó Balázs történész előadását hallgathatták meg a jelenlévők a kiegyezés...
Teljes cikk

120 órás nyelvi képzés beiratkozás

Kedves Tanulók! Akik jelentkeztek a 120 órás nyelvi képzésre azok 2018. február 7-én 12-19 óra között menjenek beíratkozni a Raoul Wallenberg iskolába (Rippl-Rónai u. 26. 1068). Vigyék magukkal 8.-os bizonyítványukat és Személyi ig.-t! 18. év alattiakat szülő kísérje el. Jó tanulást!
Teljes cikk

Péntek tanítás nélküli nap (2018.2.9.)

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők! 2018. február 9. péntek, tanítás nélküli nap lesz a Dobosban.  Munkahelyi gyakorlatra mennie kell a diákoknak, viszont az iskolai tanítás elmarad. Jó pihenést!
Teljes cikk

Ebédbefizetés februárra

EBÉDBEFIZETÉS      2018. FEBRUÁR havi ebédbefizetés ideje: 2018. 01. 22.-23.-24, HÉTFŐ-KEDD-SZERDA: 10:00-14:00 Időszak:     2018.02.01.-02.28.      19 nap /FEBRUÁR 9-ÉN, pénteken, TANÍTÁS NÉLKÜLI MUNKANAP LESZ!/      ...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató