Tisztelt Szülők és Tanulók!

 

Gratulálunk az iskolánkba NAPPALI oktatásra felvételt nyert tanulóknak!

A végleges felételi jegyzéket itt megtekinthetik….

VÉGLEGES FELVÉTELI JEGYZÉK 2019-2020 tanévre

A felvételről szóló határozatokat és a beiratkozáshoz szükséges tudnivalókat a jelentkezési lapon megadott értesítési címre fogjuk postázni.

Tisztelettel: Iskola vezetősége

 




			

Hírek

Érmes cukrásztanulóink a BaGaTech versenyen

A március 6-8 között megrendezésre került BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállításon megrendezésre került karamell dísztorta versenyen iskolánk két tanulója is részt vett. Sóki Boglárka arany, Fenyédy Réka bronz érmet szerzett a dísztorta kategóriában. Felkészítő...
Teljes cikk

Nyertes halászléfőző csapat az I. Budapesti Duna Parti Pikniken

Diákönkormányzatunk képviselte iskolánkat az I. Budapesti Duna Parti Pikniken március 8-án a Bálnában. Az olykor viharosnak tűnő szél sem tudta csapatunkat hátráltatni és a legfiatalabb csapat különdíja mellett a halászléfőző verseny aranyérmét is elhozták a megmérettetésről. Csapattagok: Szabó...
Teljes cikk

Felvételi jegyzék

Kedves Felvételiző! A közzétett ideiglenes felvételi jegyzéket az Oktatás / Felvételi menüpont alatt találod!
Teljes cikk

Ebédbefizetés áprilisra

EBÉDBEFIZETÉS ÁPRILISRA Befizetés ideje: 2014. március 11-12. (10.00-12.00) Időszak: 2014.04.01-04.30-ig  17 nap   5.970,- Ft    
Teljes cikk

Adó 1% - Gasztropedagógia Alapítvány - 19674519-1-41

Kérjük a Tisztelt Szülőket és Támogatóinkat, hogy lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá az alapítvány működéséhez! Adójuk egy százalékát a Gasztropedagógia Alapítvány 19674519-1-41 adószámára ajánlhatják fel. Támogatásukat köszönjük! Az iskola vezetősége  
Teljes cikk

Jótékonysági Bál 2014. április 26-án, szombaton

Kedves jelenlegi és volt Diákjaink, Támogatóink! Tisztelt Szülők! 2014. április 26-án, szombaton iskolánk Diákönkormányzata Jótékonysági Bált szervez, részletes információkat az itt l etölthető kiírásban találnak. Várunk Mindenkit sok szeretettel.  
Teljes cikk

Tudnivalók a tavaszi érettségiről

Kedves Tanulóink! A tavaszi érettségiről szóló hasznos és elengedhetetlen tudnivalókat itt megnézhetitek. Sikeres vizsgákat kívánunk minden Érettségizőnek!  
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató