Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A szakmai egészségügyi alkalmassági vizsgálat évente történik, amin köteles minden tanuló megjelenni. Amennyiben ezen szűrővizsgálaton nem vesz részt a tanuló, úgy alkalmatlanná válik a szakmára. Az egészségügyi kiskönyv megújításához szükséges egy érvényes tüdőszűrő lelet, amely egy évnél régebbi nem lehet. A tüdőszűrést évente csak egy alkalommal végezhetik el. A tüdőszűrő beutalók megírásra kerültek a szeptemberi hónapban, melyet a gyakorlati oktatásvezetőnél vehetett át az adott osztály osztályfőnöke.  Az osztályfőnök a tanulónak átadta a beutalót, azzal lehet a tüdőszűrő vizsgálatra jelentkezni.

A 18 év alatti tanulóknak szülői beleegyezés szükséges a tüdőszűrő vizsgálathoz.

Az egészségügyi kiskönyv hiányában a szakmai gyakorlaton NEM VEHET RÉSZT a tanuló, úgy az igazolatlan órának minősül.

Köszönettel:

BVHSzC Dobos C József SZKI Egészségügyi szolgálata

2018.október 3.

 

     




			

Hírek

Adó 1% - Gasztropedagógia Alapítvány - 19674519-1-41

Kérjük a Tisztelt Szülőket és Támogatóinkat, hogy lehetőségeikhez mérten járuljanak hozzá az alapítvány működéséhez! Adójuk egy százalékát a Gasztropedagógia Alapítvány 19674519-1-41 adószámára ajánlhatják fel. Támogatásukat köszönjük! Az iskola vezetősége  
Teljes cikk

Jótékonysági Bál 2014. április 26-án, szombaton

Kedves jelenlegi és volt Diákjaink, Támogatóink! Tisztelt Szülők! 2014. április 26-án, szombaton iskolánk Diákönkormányzata Jótékonysági Bált szervez, részletes információkat az itt l etölthető kiírásban találnak. Várunk Mindenkit sok szeretettel.  
Teljes cikk

Tudnivalók a tavaszi érettségiről

Kedves Tanulóink! A tavaszi érettségiről szóló hasznos és elengedhetetlen tudnivalókat itt megnézhetitek. Sikeres vizsgákat kívánunk minden Érettségizőnek!  
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató