Keresztféléves képzéseket indítunk esti felnőttoktatás keretében 2019. február 1.-től

Keresztfélévre beiratkozás időpontja: 2019. 01. 25-én  16:00 órától - 18:00 óráig. 

34 811 03 Pincér- képzési idő 2 tanév  (vége 2021. január)

34 811 04 Szakács- képzési idő 2 tanév  (vége 2021. január)

valamint 2 éves, érettségire felkészítő képzés.

Bővebb információ elérhető a felnőttoktatási koordinátortól:  

Kiss Judit Piroska  felnőttoktatási asszisztens      

                               dobos.felnott (kukac) gmail.com                         
   
                 +36-1 / 320-9804 / 120
 
_______________________________________________________________________________________________________
 

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A szakmai egészségügyi alkalmassági vizsgálat évente történik, amin köteles minden tanuló megjelenni. Amennyiben ezen szűrővizsgálaton nem vesz részt a tanuló, úgy alkalmatlanná válik a szakmára. Az egészségügyi kiskönyv megújításához szükséges egy érvényes tüdőszűrő lelet, amely egy évnél régebbi nem lehet. A tüdőszűrést évente csak egy alkalommal végezhetik el. A tüdőszűrő beutalók megírásra kerültek a szeptemberi hónapban, melyet a gyakorlati oktatásvezetőnél vehetett át az adott osztály osztályfőnöke.  Az osztályfőnök a tanulónak átadta a beutalót, azzal lehet a tüdőszűrő vizsgálatra jelentkezni.

A 18 év alatti tanulóknak szülői beleegyezés szükséges a tüdőszűrő vizsgálathoz.

Az egészségügyi kiskönyv hiányában a szakmai gyakorlaton NEM VEHET RÉSZT a tanuló, úgy az igazolatlan órának minősül.

Köszönettel:

BVHSzC Dobos C József SZKI Egészségügyi szolgálata

2018.október 3.

 

     




			

Hírek

Írásbeli érettségi napjainak tanrendje

Kedves Tanulóink! Az írásbeli érettségik május folyamán változásokkal járnak a nem érettségizők számára is. Munkarendváltozások. Tanítás május 6. Tanítás május 7. Tanítás május 8.    
Teljes cikk

Ballagás 2014. április 30-án, szerdán 13 órakor

Kedves Végzős Tanulóink, Tisztelt Szülők/Gondviselők! A ballagás 30-án, szerdán 13 órakor kezdődik az udvaron (eső esetén a tornacsarnokban). Rövidített órák lesznek a többieknek.A végzős osztályok tanítási órái ezen a napon elmaradnak. A ballagó diákok 12:10h-re jönnek az iskolába (ekkorra már az...
Teljes cikk

Tankönyvrendelés

Kedves Diákok! 23-án (B heteseknek 28-án) adjuk ki az egyéni tankönyvrendeléseket. Az igénylést a határidő rövidsége miatt, kitöltés után azonnal visszakérjük és a rendelést rögzítjük. Aki hiányzik az iskolából és nem rendel könyvet április 28-ig, annak automatikusan a teljes tankönyvcsomagot...
Teljes cikk

Húsvéti szünet

Kedves Tanulóink és Kollégáink! A tavaszi szünet ez évben április 17-től 22-ig tart. 23-án, szerdán újra találkozunk az iskolában. Jó pihenést Mindenkinek!    
Teljes cikk

Ebédbefizetés Májusra

EBÉDBEFIZETÉS Befizetés ideje: 2014. április 10-11. (10.00-12.00) Időszak: 2014.05.06-05.30-ig  18 nap   6.320,- Ft  
Teljes cikk

Új TANFOLYAMOK!

Ismét meghirdettük a szakács, cukrász és pincér szakmai tanfolyamokat.  Bővebben: https://www.dobosvszi.hu/oktatas/felnottkepzes/
Teljes cikk

Weinbrenner tanár úr temetése, 2014. április 9. szerda

Kedves Tanulóink! Tisztelt Kollégák! Weinbrenner Gábor kollégánk temetése napján iskolánk dolgozói és tanulói számára biztosítjuk a temetésen való részvételt, így csak 12 órától lesz tanítás. A mellékelt táblázat szerint módosul az aznapi tanítási rend.
Teljes cikk

Tankönyvrendelés!

A következő tanévre vonatkozó tankönyvrendelésről a honlap hasznos információk / egyéb információk részében olvashat!
Teljes cikk

Weinbrenner Gábor eltávozott körünkből

Sajnálattal értesítjük Diákjainkat, Tanárainkat, hogy Weinbrenner Gábor Venesz Díjas Kollégánk életének 69. évében, hosszas betegség után 2014. március 13-án elhunyt.  Mély részvéttel búcsúztatják kollégái, barátai, tanítványai és az iskola vezetősége!
Teljes cikk

Érmes cukrásztanulóink a BaGaTech versenyen

A március 6-8 között megrendezésre került BaGaTech Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállításon megrendezésre került karamell dísztorta versenyen iskolánk két tanulója is részt vett. Sóki Boglárka arany, Fenyédy Réka bronz érmet szerzett a dísztorta kategóriában. Felkészítő...
Teljes cikk

Nyertes halászléfőző csapat az I. Budapesti Duna Parti Pikniken

Diákönkormányzatunk képviselte iskolánkat az I. Budapesti Duna Parti Pikniken március 8-án a Bálnában. Az olykor viharosnak tűnő szél sem tudta csapatunkat hátráltatni és a legfiatalabb csapat különdíja mellett a halászléfőző verseny aranyérmét is elhozták a megmérettetésről. Csapattagok: Szabó...
Teljes cikk

Felvételi jegyzék

Kedves Felvételiző! A közzétett ideiglenes felvételi jegyzéket az Oktatás / Felvételi menüpont alatt találod!
Teljes cikk

Ebédbefizetés áprilisra

EBÉDBEFIZETÉS ÁPRILISRA Befizetés ideje: 2014. március 11-12. (10.00-12.00) Időszak: 2014.04.01-04.30-ig  17 nap   5.970,- Ft    
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató