Hírek

Dobos C Fűszerkert projekt

Kedves Érdeklődők! A Dobos C József VSZI tanulói egy Fűszerkert projektben is részt vesznek ebben az évben. Ennek leírását és fényképes dokumentumait találhatjátok meg ebben a fájlban!
Teljes cikk

Véradás az iskolában április 16-n 10 órától

 VÉRADÁS, 1 véradó 3 emberen segít! április 16. csütörtök, 10- 12.30 óráig DOBOS  C  József VSZI 1134. Bp. Huba u. 7.  Amit nagyon fontos tudni! ·       minimálisan 50 kg testsúly, betöltött 18. életév...
Teljes cikk

Ebédbefizetés májusra

EBÉDBEFIZETÉS Befizetés ideje: 2015. április 20-21. (10.00-12.00) Időszak: 2015.05.05-05.29-ig  17 nap   5.970,- Ft  
Teljes cikk

35. Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Verseny - NIGV 2015

Iskolánk ismét részt vett a Gundel iskola által szervezett, idén 35. évfordulóját ünneplő Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai Versenyen, ahol csapatunk II. kategóriás eredményt ért el a 3 budapesti, 3 vidéki és 3 külföldi iskola alkotta mezőnyben. A megmérettetés idei témája: “Tisztelgés a...
Teljes cikk

I. „GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY” - Weinbrenner Gábor emlékkupa

Ma lezajlott - iskolánk sikeres szereplésével - az I. „GYÁLI TAVASZVÁRÓ LÁBAS-PARTY” FŐZŐ ÉS SÜTEMÉNYKÉSZÍTŐ VERSENY A TAVASZVÁRÁS BŰVÖLETÉBEN - Weinbrenner Gábor emlékkupa. A hagyományteremtőnek szánt rendezvénnyel és vándorkupával a Szabadtűzi Lovagrend emléket szeretne állítani a 2014. évben...
Teljes cikk

Ezüstérem a Szamos Mátyás IV. Cukrász Gasztronómiai Emlékversenyen

Sikeresen szerepelt iskolánk tanulója, Gábor Krisztina a mai napon megrendezésre került Szamos Mátyás IV. Cukrász Gasztronómiai Emlékversenyen. 7 induló iskola közül a hazai versenyző mögött léphetett a dobogó második fokára tanulónk, megelőzve a Giorgio Perlasca iskola versenyzőjét. A versenyzők...
Teljes cikk

3 tanulónk a 2014/15 tanév SZKTV döntőjében!

Felkerült a www.szakmasztar.hu weboldalra a hivatalos értesítés, hogy pincér kategóriában Szalkai Csilla - Berkesi Bea tanárnő felkészítésében, szakács kategóriában Kovács Benjamin Marcell - Juhász János tanár úr  felkészítésében, valamint cukrász kategóriában Deli...
Teljes cikk

Érettségi tudnivalók:

Kedves Érettségiző Diákok!  A következő linken találhatjátok a különböző érettségi tantárgyak vizsgakövetelményeit és a vizsga részek ismertetéseit:...
Teljes cikk

Ebédbefizetés áprilisra!

Befizetés ideje: 2015. március 16-17. (10.00-12.00) Időszak: 2015.04.01-04.30-ig  18 nap   6.320,- Ft Pótbefizetés: 2015.04.01; 04.08.   14 nap (04.13-30-ig) 4.915,-Ft Andi néni
Teljes cikk

2014/15 tanév SZKTV döntőbe jutott tanulóink!

  Felkerült a www.szakmasztar.hu weboldalra a hivatalos értesítés, hogy pincér kategóriában Szalkai Csilla - Berkesi Bea tanárnő felkészítésében, illetve szakács kategóriában Kovács Benjamin Marcell - Juhász János tanár úr  felkészítésében, bejutott az idei Szakma Kiváló Tanulója...
Teljes cikk

Szlovákiai kiutazók / Erasmus+

Kedves Diákok!   A szlovákiai nyári gyakorlatra a következő diákok mehetnek (2015. 07.02.- 09.02.): Balla Bernadett, Bársony Virág, Beleznai Ingrid, Gálfi Réka, István Viktória, Klincsik Réka, Kovács Enikő, Mendi Kinga, Mező Judit, Nyári Julianna, Stöckler Miriam, Szabó Renáta,...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk immár 125 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató