Felvételi felhívás!

Kedves Nyolcadikos!

Ha nem vettek fel oda, ahova jelentkeztél és jó tanuló vagy, várunk szeretettel szakgimnáziumi vagy nyelvi előkészítő osztályunkba.

Németesek előnyben. Jelentkezési lap.                                                                                                          Üdvözlettel: a Vezetőség

VÉGLEGES FELVÉTELI JEGYZÉK

     




			

Hírek

Minden Dobosos diáknak!

A májusi vizsgaidőszakra jelentkezési határidő 2018.02.15. Aki javító vagy pótló vizsgát szeretne tenni a megadott határidőig az iskola szakmai titkárságán jelentkezhet.
Teljes cikk

SIRHA Kiállítás

A 2018-as Sirha Kiállításon a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete szervezésében megrendezésre került az ország torta selejtezője. A versenyen 28 torta vett részt, amelyet 7 zsűri értékelt. A nagyszerű show keretében lebonyolított zsűrizés fő résztvevői a BVHSZC Dobos C. József...
Teljes cikk

VII. Dobos emlékverseny eredményei

  2018. február 2.-án megrendeztük a VII. Dobos napi gasztronómiai versenyt. A verseny témájaként a nyúlhús volt megjelölve és ennek megfelelően a cukrászatban is a nyúl mint téma vitte a prímet. A versenyre hat csapat érkezett, zömében Budapestről. A verseny szervezésében Pádár Erika...
Teljes cikk

"Édes Kiegyezés" új sütemény kollekció

Édes Kiegyezés 2018.01.18-án a Dobos C. József Iskola adott helyszínt a Magyar Cukrász iparosok új sütemény  kollekciójának bemutatásához az ,,Édes Kiegyezéshez”.    A kóstolóval egybekötött bemutatón Maczó Balázs történész előadását hallgathatták meg a jelenlévők a kiegyezés...
Teljes cikk

120 órás nyelvi képzés beiratkozás

Kedves Tanulók! Akik jelentkeztek a 120 órás nyelvi képzésre azok 2018. február 7-én 12-19 óra között menjenek beíratkozni a Raoul Wallenberg iskolába (Rippl-Rónai u. 26. 1068). Vigyék magukkal 8.-os bizonyítványukat és Személyi ig.-t! 18. év alattiakat szülő kísérje el. Jó tanulást!
Teljes cikk

Péntek tanítás nélküli nap (2018.2.9.)

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők! 2018. február 9. péntek, tanítás nélküli nap lesz a Dobosban.  Munkahelyi gyakorlatra mennie kell a diákoknak, viszont az iskolai tanítás elmarad. Jó pihenést!
Teljes cikk

Ebédbefizetés februárra

EBÉDBEFIZETÉS      2018. FEBRUÁR havi ebédbefizetés ideje: 2018. 01. 22.-23.-24, HÉTFŐ-KEDD-SZERDA: 10:00-14:00 Időszak:     2018.02.01.-02.28.      19 nap /FEBRUÁR 9-ÉN, pénteken, TANÍTÁS NÉLKÜLI MUNKANAP LESZ!/      ...
Teljes cikk

Osztályozóvizsgák 2018. január 17-18.-án

Kedves Diákok! Az osztályozóvizsgák 2018. január 17.-én és 18.-án lesznek (szerda, csüt.) Szakközépiskola beosztása (2018. január 17.)      Szakgimnázium beosztása (2018. jan. 18.) Sok sikert!
Teljes cikk

Felnőttoktatás osztályozó vizsgái!

Tisztelt Felnőttoktatásban részvevő Tanulók! A Kis-és középvállalkozások ügyvezetője I. és II.  informatikai blokkjának  osztályozó vizsgája  2018. január 11-én, csütörtökön 16.30-kor lesz (kb. 1 óra)  megtartva a 027-es(KKV1 A1;A2; N5) és 029-es (KKV2 A3; A4; N6)...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Horti Andrásné
Igazgató