Tisztelt Szülők/Diákok!

Javítóvizsga időpontja szakközépiskolai tanulók számára: 2018.08.27. Hétfő 8 óra
Javítóvizsga időpontja szakgimnáziumi tanulók számára: 2018.08.28.  Kedd 8 óra
 
Érettségire felkészítő osztályba jelentkezett tanulók számára a beiratkozás időpontja: 2018.08.27-28. 9-13 óra között a szakmai titkárságon.
 

Pót beiratkozás időpontja a kétéves nappali tagozatos cukrász, szakács és pincér képzésre 2018. 08.27-28. 9-13 óra között a szakmai titkárságon.

A nyári szünetben iskolánk ügyeleti rendje: minden szerdán 9-12 óráig. 

2018. augusztus 27.-én, hétfőn 9-13 óráig pót beiratkozás lesz az iskolában. Azoknak a tanulóknak akik még nem rendelkeznek pálya- és egészségügyi alkalmassággal, pótvizsgálatot tartunk.

Vezetőség

A Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum tagintézményeiben

2018. szeptember 1-jei kezdéssel

ismét meghirdetjük a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I., (OKJ 35 345 01) illetve a Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. képzéseket (OKJ 55 345 01).

 Választható idegen nyelvek: angol vagy német.

Csoportjaink négy,jól megközelíthető képzési helyszínen, több csoportban indulnak.

 

  

Letölthető dokumentumok:         Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. tájékoztató

Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. jelentkezési lap

Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. tájékoztató

Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. jelentkezési lap

 

Felvételi felhívás!

Kedves Nyolcadikos!

Ha nem vettek fel oda, ahova jelentkeztél és jó tanuló vagy, várunk szeretettel szakgimnáziumi vagy nyelvi előkészítő osztályunkba.

Németesek előnyben. Jelentkezési lap.                                                                                                          

VÉGLEGES FELVÉTELI JEGYZÉK

     




			

Hírek

Ebédbefizetés áprilisra

EBÉDBEFIZETÉS      2018. ÁPRILIS havi ebédbefizetés ideje: 2018.03.20.-21.-22, KEDD-SZERDA-CSÜTÖRTÖK: 10:00-14:00 Időszak:     2018.04.04.-04.27.     18 nap /ÁPRILIS 21-ÉN, szombaton, az áthelyezett munkanapon itt:tanítás nélküli munkanap...
Teljes cikk

Március 2. tanítási nap lesz

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Tájékoztatásul közöljük, hogy 2018. március 2.-án, pénteken rendes, órarend szerinti tanítás lesz intézményünkben. Üdvözlettel:  Vezetőség
Teljes cikk

PÁV és orvosi vizsgálat táblázat az iskolába jelentkezetteknek

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!   A jelentkezések alapján az alábbi táblázat  (táblázat PDF) szerint várjuk a tanulókat az intézményünkbe pályaalkalmassági és orvosi vizsgálatra.   Kérjük, hogy a tanuló szülő vagy gondviselő (lehetőleg egy fő) kíséretében érkezzen....
Teljes cikk

Felvételi tájékoztató

Felvételi tájékoztató! Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!  A pályaalkalmassági és orvosi vizsgálatok időpontjai február 23-tól a honlapon olvashatók lesznek. 
Teljes cikk

Bemutató a FEHOVA-n

Bemutató A FEHOVA-n A Földművelésügyi Minisztérium Kiváló Minőségű Hazai Alapanyagok országos népszerűsítési kampányának keretében, az Agrármarketing-centrum Nonprofit Kft. felkérésére, szervezésében jártunk szombaton (2018.02.17-én) a FEHOVA kiállításon, a Hungexpo-Budapest...
Teljes cikk

Kihelyezett Szülői értekezlet

Kihelyezett szülői értekezlet, beszámoló Iskolánk kihelyezett szülői értekezletét tartottuk február 19.-én az Accor-Pannonia Hotels két egymással szemben elhelyezkedő szállodájában, a Novotel Budapest Centrumban és az Ibis Styles Budapest Centerben. Célunk, hogy a 1/ 9 -évfolyamos tanulók...
Teljes cikk

Felcsút-Letenyey Lajos iskola szakmai verseny, eredményeink

 Iskolánk a Felcsút Letenyey Lajos Gimnázium Szakgimnázium és Szakközépiskola által rendezett szakmai versenyen 2018.02.16-án sikeresen szerepelt. Pincérjeink (Naszódi tanárnő felkészítésével) az első helyezés mellett, ismét elnyerték a vándorkupát.  Szakácsaink és cukrászaink is...
Teljes cikk

Napelemek a tornacsarnok tetején

Kedves Diákok, tisztelt Szülők, nagyra becsült Kollégák! 2018. február közepén Iskolánk is csatlakozott az ökológiai/ökonómiai forradalomhoz és napelemerdővel  gazdagodtunk a tornacsarnok tetején. Több, mint 300 m2 fotovoltaikus zöldenergia termelő rendszer állt  üzembe. Évente több, mint...
Teljes cikk

Ebédbefizetés márciusra

EBÉDBEFIZETÉS      2018. MÁRCIUS havi ebédbefizetés ideje: 2018.02.19.-20.-21, HÉTFŐ-KEDD-SZERDA: 10:00-14:00 Időszak:     2018.03.01.-03.28.     18 nap /MÁRCIUS 10-ÉN, szombaton, az áthelyezett munkanapon itt:tanítás nélküli munkanap...
Teljes cikk

Gluténmentes ételkészítés, előadás és konferencia 2018. feb. 10.

Gluténmentes ételkészítés Iskolánk helyszínt biztosított és tevékenyen részt vett az Étrend Egyesület szervezésében 2018 február 10-én rendezett ,, Gluténmentes ételkészítés az éttermi vendéglátásban " előadás és konferencia rendezvényen.  A regisztrációt követően 10.00 órakor tartott...
Teljes cikk

Felvételizőknek az egészségügyi vizsgálatokról

Kedves leendő 9. évfolyamos Tanulók! Kedves Szülők! A "Felvételi/EÜ (egészségügyi vizsgálatok) és PÁV (pályaalkalmassági vizsgálat) időpontok" várhatóan 2018. február 22-től kerülnek lebonyolításra, illetve kerülnek kihirdetésre a behívottak listái! A vizsgálatokra behívott tanulók vizsgálati...
Teljes cikk

Minden Dobosos diáknak!

A májusi vizsgaidőszakra jelentkezési határidő 2018.02.15. Aki javító vagy pótló vizsgát szeretne tenni a megadott határidőig az iskola szakmai titkárságán jelentkezhet.
Teljes cikk

SIRHA Kiállítás

A 2018-as Sirha Kiállításon a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete szervezésében megrendezésre került az ország torta selejtezője. A versenyen 28 torta vett részt, amelyet 7 zsűri értékelt. A nagyszerű show keretében lebonyolított zsűrizés fő résztvevői a BVHSZC Dobos C. József...
Teljes cikk

VII. Dobos emlékverseny eredményei

  2018. február 2.-án megrendeztük a VII. Dobos napi gasztronómiai versenyt. A verseny témájaként a nyúlhús volt megjelölve és ennek megfelelően a cukrászatban is a nyúl mint téma vitte a prímet. A versenyre hat csapat érkezett, zömében Budapestről. A verseny szervezésében Pádár Erika...
Teljes cikk

"Édes Kiegyezés" új sütemény kollekció

Édes Kiegyezés 2018.01.18-án a Dobos C. József Iskola adott helyszínt a Magyar Cukrász iparosok új sütemény  kollekciójának bemutatásához az ,,Édes Kiegyezéshez”.    A kóstolóval egybekötött bemutatón Maczó Balázs történész előadását hallgathatták meg a jelenlévők a kiegyezés...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Horti Andrásné
Igazgató