Hírek

Kiválasztottak a 2015. nyári külföldi gyakorlatokra! / Erasmus+

Kedves Diákok!   Minden jelentkezőnek gratulálok a bátorságért, hogy megpróbálta, az erőért, hogy túlélte és a jutalomhoz a legjobbaknak, a KIVÁLASZTOTTAKnak, akik a következők:   Spanyolország: Hegedűs Dániel, Kelemen Marcell, Necsev Norbert, Tara Krisztián, Szentpéteri...
Teljes cikk

Ebédbefizetés márciusra!

Kedves Tanulóink, Tisztelt Kollégák! Az Ebédbefizetés ideje: 2015. február 16-17. (10.00-12.00) Időszak: 2015.03.01-03.31-ig  22 nap   7.720,- Ft Pótbefizetés: 2015.03.02-03.   17 nap (03.09-31-ig) 5.970,-Ft  
Teljes cikk

III. Felcsúti Letenyey Farsangi Gasztroverseny

Iskolánk tanulói ma részt vettek és nagyon sikeresen szerepeltek a Felcsúton megrendezésre került III. Felcsúti Letenyey Farsangi Gasztroversenyen. Pincér versenyzőink a mezőny legjobbjának bizonyultak, és az idén útjára indított Vándorkupát egy évre iskolánkba hozták. Szakács...
Teljes cikk

ADÓ 1% - Gasztropedagógiai alapítványunk adószáma: 19674519-1-41!

Tisztelt Támogatóink! Az iskolánk mellett működő Gasztropedagógia Alapítvány célja a 4,5 átlag feletti diákok ösztöndíjban való részesítése. Alapítványunk mindemellett támogatja az iskola szakmai gyakorlati képzését és az intézmény könyvtárát. Kérjük a Tisztelt Szülőket...
Teljes cikk

SZKTV dolgozatok megtekintése

Kedves Érintett Diákok! A Szakma Kiváló Tanulója Verseny dolgozatait 2015. február 11-én 8.00-15.00 óra között tekinthetik meg a kamara épületében (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.).  
Teljes cikk

Külföldi nyári gyakorlat információk!!!

Kedves Diákok!   Külföldi nyári gyakorlat információk: CSAK 18 fölöttieknek! Olaszországban 4 hónapos gyakorlat lesz szállodákban Velencét körülvevő régióban több helyen. A kijutás feltétele: 2015. március közepén az olasz partnerrel folytatott interjú során kell számot adni a...
Teljes cikk

Ebédbefizetés februárra január 26.-27. (10-12 között)

Befizetés ideje: 2015. január 26-27. (10.00-12.00) Időszak: 2015.02.01-02.28-ig  20 nap   7.020,- Ft Pótbefizetés: 2015.02.02-03.   15 nap (02.09-27-ig) 5.265,-Ft Felhívom a befizetők figyelmét, hogy az esetleges étkezési térítési díj emelése miatt többlet...
Teljes cikk

Felvételi / orvosi- és pályaalkalmassági vizsga szakiskolásoknak!

Kedves Jelentkezők! A 3 éves szakképzésbe jelentkezőknek a felvételi részeként orvosi- és pályaalkalmassági vizsgán kell részt venniük, melynek időpontja és beosztása február 13-ától folyamatosan frissülve az Oktatás/Felvételi menüpontban lesz megtekinthető!  Felhívjuk minden kedves jelentkező...
Teljes cikk

Rövidített órák 2015. január 23-án

Kedves Tanulóink! 23.-án, pénteken rövidítve lesznek az órák értekezlet miatt. Az 5. már nem lesz megtartva. 0.    7.20-7.50,    1.   8.00-8.35,    2.   8.45-9.20,   3.   9.30-10.05.   4.  10.15-10.50
Teljes cikk

Dobos Emlékverseny 2015!

2015.01.16-án, pénteken, 7 iskola 31 tanulója részvételével sikeresen lezajlott az idei évi Dobos Emlékverseny. A szakközép- és szakiskolás tanulók számára rendezett, cukrász, pincér, szakács szakmai, és a 3 szakmát összesítő csapatversenyen a tanulók által készített versenymunkák kápráztatták el a...
Teljes cikk

Olaszországi munkalehetőség a nyáron!!!

Kedves Diákjaink!   Van még lehetőség a nyári olaszországi munkára jelentkezni! Aki április közepén már betölti a 18-at, de még nincs 25 éves, szeretne olaszországi szállodák konyháján tanulni/dolgozni május-augusztus hónapokban, még jelentkezhet Nagy Edit igazgatóhelyettes...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató