Kedves Érdeklődők, leendő Diákjaink!

 
Várjuk jelentkezéseteket érettségire épülő, 2 éves, nappali tagozatos szakács, cukrász és pincér képzésekre.
Tájékoztatás a képzés menetéről, bővebb információ az iskola szakmai titkárságán kérhető.
Jelentkezési lap letölthető az iskola honlapjáról. A kitöltött jelentkezési lapot a megadott e-mail címre kérjük küldeni. Beiratkozás időpontja: 2019. augusztus 26.-27. 11 óra. Helyszín: az iskola szakmai titkársága. 

 

 Tisztelt leendő 9.-es Tanulók és Szüleik!

Tankönyvosztás! Tankönyvosztás lesz augusztus 26.-án hétfőn és 27-én kedden, 9-14 óra között: a szakgimnazistáknak.  Augusztus 28-án szerdán és 29-én csütörtökön 9-14 óra közt  pedig a szakközepesek vehetik át a könyveket. Csak a 9. évfolyamra vonatkozik, a további évfolyamok szeptemberben kapják meg a tankönyveket!

Gyertek és szóljatok a többieknek is!

Gratulálunk az iskolánkba NAPPALI oktatásra felvételt nyert tanulóknak!

A végleges felételi jegyzéket itt megtekinthetik….

VÉGLEGES FELVÉTELI JEGYZÉK 2019-2020 tanévre

A felvételről szóló határozatokat és a beiratkozáshoz szükséges tudnivalókat a jelentkezési lapon megadott értesítési címre fogjuk postázni.

Tisztelettel: Iskola vezetősége

Tisztelt Felnőttoktatásra (esti) felvett diákjaink!                     A Felnőttoktatás beiratkozási időpontja:

2019. aug. 27. (kedd) 12:00-18:00 között várjuk szeretettel a beiratkozókat.
A beiratkozáshoz a következőket hozzák magukkal MÁSOLATBAN:
 - legmagasabb iskolai végzettségről (bizonyítvány másolat)
 - személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya
 - érvényes egészségügyi kiskönyv;
A beiratkozáshoz a következőket hozzák magukkal EREDETIBEN:  
- legmagasabb iskolai végzettségről szóló bizonyítvány
- jelentkezési lap (honlapról letölthető)
- nyilatkozat (honlapról letölthető)
- elsőfokú munkaköri orvosi alkalmassági vélemény (honlapról letölthető)
Köszönettel:
        Kiss Judit
Felnőttoktatási asszisztens

 




			

Hírek

Március 25., 6. óra utáni órák elmaradnak

Kedves Diákok/Szülők! 2019. március 25.-én, hétfőn értekezlet miatt a 6. óra után minden elméleti óra elmarad. A gyakorlati órák minden esetben meg lesznek tartva. Köszönjük a megértést: Vezetőség
Teljes cikk

Március 14.

Kedves Diákok/Szülők! 2019. március 14-én (csüt.) az első 5 tanítási óra lesz megtartva (akinek van nulladik órája az is, 12:25-ig), a 11.A-nak elmarad a gyakorlata. Ünneplőben jönni kötelező a '48-as megemlékezés miatt. Vezetőség
Teljes cikk

EBédbefizetés Márciusra

EBÉDBEFIZETÉS      2019. MÁRCIUS havi ebédbefizetés ideje: 2019. 02. 18.-19.-20 HÉTFŐ, KEDD, SZERDA.: 10:00-14:00-ig Időszak:     2019.03.01.-03.29.      20 nap           ...
Teljes cikk

Februári ebédbefizetés

EBÉDBEFIZETÉS      2019. FEBRUÁR havi ebédbefizetés ideje: 2019. 01. 21.-22.-23 HÉTFŐ, KEDD, SZERDA.: 10:00-14:00-ig Időszak:     2019.02.01.-02.28.      19 nap            /TANÍTÁS...
Teljes cikk

Szalagavató napján 30 perces órák lesznek (jan.11.)

Kedves Kollégák/Diákok! A pénteki napon ( szalagavató, 2019. Január 11.) 30 perces tanórákat tartunk a 8. óráig. A csengetési rend így alakul majd: 1. 8.00 8.30 2. 8.40 9.10 3. 9.20 9.50 4. 10.00 10.30 5. 10.40 11.10 6. 11.20 11.50 7. 12.05 12.35 8. 12.45 13.15 Vezetőség
Teljes cikk

I. félévi osztályozó vizsgák 16.-án és 17.-én

Tisztelt Tanulók! A 2018/2019-es tanév I. félévi osztályozó vizsgákat az alábbi időpontokban szervezzük: ·       2019.01.16-án, szerdán  8  órától a szakközépiskolai tanulók részére ·       2019.01.17-én, csüt.  8 ...
Teljes cikk

Május/júniusi vizsgaidőszak jelentkezési lapok, infók

Tisztelt Tanulók! Azok a tanulók akik  a 2019. május/ júniusi vizsgaidőszakban vizsgázni vagy javító vizsgázni szeretnének  itt megtalálhatják a jelentkezési lapokat az alábbi szakmákra:  cukrász,    pincér,    szakács,   kis- és középvállalkozások...
Teljes cikk

2. heti tanítási rend változása

Kedves Tanulók/Szülők, Tisztelt Kollégák! Január 8.-án, kedden minden elméleti óra és a pincér gyakorlatok is meg lesznek tartva. De a konyhai (szakács-cukrász) szakmai gyakorlatokat elmélet órák helyettesítik. Január 9.-10.-én csak 0.-1.-2.-3. órák lesznek megtartva, utána minden óra elmarad. A...
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató