Hírek

Negyedéves értekezlet nov. 28.-án

Kedves Diákok, Szülők! 2018. november 28.-án, szerdán negyedéves értekezletet tartunk. Az első 5 tanítási óra meg lesz tartva, utána az elméleti órák ELMARADNAK, kivéve a gyakorlati órákat. Ezek az órarend szerint fognak zajlani egész nap. Köszönjük a megértést!
Teljes cikk

Mosonmagyaróvári Haller Gasztro-Kupa

Kedves Mindenki! Jó hírek Rólunk! November 17.-én, szombaton volt a Haller Gasztro-Kupa Mosonmagyaróváron. Fárasztó utazás és készülődés után, jó hangulatú 3 fős diákcsapatunk Tóth Attila tanár úr segítségével és Vetró Richárd igazgató úr szurkolói közreműködésével szép helyezéseket ért el. Katona...
Teljes cikk

Ebédbefizetés decemberre 19.-20.-21.-én!

EBÉDBEFIZETÉS      2018. DECEMBER havi ebédbefizetés ideje: 2018. 11. 19.-20.-21-ig, HÉTFŐ+KEDD+SZERDA.: 10:00-14:00-ig Időszak:     2018.12.03.-12.20.      14 nap            /12.01....
Teljes cikk

Ma elkezdődött a "Nyílt hét"

Elkezdődött a "Nyílt hét". Bemutatkozunk a jövő Dobosos tanulóinak! Több, mint 150-en voltak itt ma és kóstoltak bele átvitt és szó szerinti értelemben is a "Dobos" hangulatba. :) Kiegészítés! Péntek délig összesen több, mint 500-an vettek részt bemutatkozó programjainkon! Várjuk az új...
Teljes cikk

2018. november 10. szombat Pályaorientációs nap

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! 2018. november 10-én (szombaton) tanítás nélküli munkanap lesz Iskolánkban. Ekkor pályaorientációs napot fogunk tartani.Fenti napon a szakgimnáziumi osztályoknak, valamint az "A" heti tanítási rend szerint iskolában tartózkodó szakközépiskolai osztályoknak kell...
Teljes cikk

Őszi szünet (okt.29.-nov.2.)

Kedves Diákok, Érdeklődők! Öszi szünet lesz nálunk is október 29.-tól, hétfőtől nov. 2.ig. Az első tanítási nap a szünet után november 5. hétfő, "A" hét. Az iskolán kívüli gyakorlatok is szünetelnek. Jó pihenést, feltöltődést kívánunk Mindenkinek!
Teljes cikk

Részvétel a Turizmus Summit 18 gálaesten (beszámoló)

Részvétel a Turizmus Summit 18  gálaesten Az immár 30. éve megrendezésre kerülő Pro Turismo díjak átadására idén a művészetek Palotájában került sor a Turizmus Világnapján október 16-án. A BVHSZC Dobos C József Vendéglátóipari Szakképző Iskola diákjai Szabó Eszter, Veréb Aliz, Soproni...
Teljes cikk

Október 19., 1956-os forradalom megemlékezése

Kedves Diákok/Szülők! Kérünk minden Diákot, hogy okt. 19.-én, pénteken ünneplőben jelenjen meg az iskolában a megemlékezés miatt és ne felejtse el a Dobosos nyakkendőt sem!               Akinek még nincs nyakkendője,...
Teljes cikk

Őszi szakmai javító vizsgák helye, ideje

A szakmai javító vizsgára jelentkező tanulók részére információk: Cukrász, pincér, szakács, vendéglátásszervező-vendéglős vizsgázók szakmai  szóbeli vizsga időpontja: 2018. október 18-án, 7.45 órakor helyszín: intézmény  116-os teremében. Cukrász, pincér, szakács vizsgázók gyakorlati...
Teljes cikk

Ebédbefizetés novemberre

                                    EBÉDBEFIZETÉS      2018. NOVEMBER havi ebédbefizetés...
Teljes cikk

Hétfői tanítás

Kedves Diákok/Szülők! X.1.-én, HÉTFŐN AZ 5. ÓRA UTÁN NEM LESZNEK MEGTARTVA AZ ELMÉLETI ÓRÁK, CSAK A GYAKORLATOK! A 10.C OSZTÁLY ILLETVE A 11.C OSZTÁLY CSAK A GYAKORLATOKRA JÖN. 12.A-NAK NEM LESZ TANÍTÁS! Vezetőség
Teljes cikk

Szakmai írásbeli vizsgák időpontja, 18.okt. 5. 10 óra

Tisztelt Vizsgázók! A szakmai írásbeli vizsga időpontja: 2018. október 5., péntek 10 óra. Kérünk minden vizsgázót, hogy 15 perccel korábban érkezzen az iskolába, hogy megtalálja a beosztás szerinti termét.  114-es terem: cukrász vizsgázók  116-os terem szakács és pincér...
Teljes cikk

Szept. 25., felmérés miatt megváltozó tanítási rend

Tisztelt Kollégák/Szülők/Diákok! 2018.09.25-én , kedden az első 3 órában a 9-10. évfolyam számára GINOP-6.2.2-VEKOP-15-2016-00001 „A szakképzést végzettség nélkül elhagyók számának csökkentése” projekt keretében felmérést végzünk. A mérésben részvevő osztályok 7:45-re jönnek a kijelölt tantermekbe....
Teljes cikk

Bővebb információk az Esti oktatás információk menüpont alatt!

Kiemelt Partnereink és Támogatóink

 

Köszönettel: Az iskola vezetősége

Üdvözlöm iskolánk honlapján!

  Intézményünk több mint 110 éves múltra tekint vissza. Névadónkhoz, Dobos C. József hírnevéhez méltóan ápoljuk és őrizzük a magyar és a nemzetközi gasztronómia hagyományait.
  Célkitűzésünk olyan fiatal szakemberek nevelése, akik a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacon is megállják a helyüket, idegen nyelvi és szakmai tudásuk stabil alapként szolgál a további tanuláshoz, munkavégzéshez.
 
Szakgimnáziumi és nyelvi előkészítő évfolyamainkon szakmai tárgyakkal bővített érettségit tehetnek tanulóink, amivel megalapozzák szakirányú főiskolai és egyetemi továbbtanulásukat.
  Szakközépiskolai évfolyamokon szakács, cukrász, pincér képzésen vesznek részt tanulóink, gyakorlatukat kiemelt vendéglátó helyeken és szállodákban teljesítik.
   Tanulóink több hónapos külföldi szakmai gyakorlatokon vehetnek részt Ausztriában, Németországban, Finnországban, Spanyolországban, Olaszországban és Szlovákiában!
  Felnőttképzés keretében adunk lehetőséget a tankötelezettséget már teljesített jelentkezőknek a továbbtanulásra, átképzésre, első-, vagy akár a második szakma megszerzésére.
  Diákjaink évről-évre sikeresen vesznek részt hazai és nemzetközi gasztronómiai versenyeken, ahol a megszerzett helyezés és díj nem csak saját sikerük, hanem iskolánk büszkesége is egyben.

Vetró Richárd
Igazgató