Felvételi 2021

Érdekel a vendéglátás?
Szeretsz emberekkel foglalkozni?
Kreatív vagy?
Szeretsz főzni, sütni?
Szereted a kihívásokat?
Biztos jövőre vágysz egy folyamatosan fejlődő ágazatban?
AKKOR A DOBOSBAN A HELYED!
            

Felvételi eljárás

Kedves Jelentkező!
Tisztelt Szülő!

Jelenleg zajlik az ideiglenes felvételi rangsor összeállítása. 
A felvételről vagy elutasításról levélben küldünk értesítést a tanulónak és az általános iskolának.

  Iskolánk a 2021/2022-es tanévre a következő képzések indítását tervezi:

OM azonosító: 203061/025

1. TECHNIKUM

Szakképesítés

Tanulmányi terület kód

Cukrász szaktechnikus
2 OSZTÁLY

0026

Szakács szaktechnikus
2 OSZTÁLY

0027

Vendégtéri szaktechnikus
1 OSZTÁLY

0028


2. SZAKISKOLA

Szakképesítés

Tanulmányi terület kód

Cukrász
2 OSZTÁLY

0029

Pincér-vendégtéri szakember
1 OSZTÁLY

0030

Szakács
2 OSZTÁLY

0031

3. ÉRETTRSÉGIRE FELKÉSZÍTŐ KÉPZÉS
4. ÉRETTSÉGI UTÁNI SZAKKÉPZÉS
5. FELNŐTTKÉPZÉSEK
 

A felvételi pontszámok kiszámítása az alábbi táblázat szerint történik:

Hozott pontok számítása
  tantárgy számítás max. összeg figyelembe vett
évfolyamok jegyei
1. magyar nyelv 2 x 5 10 pont 6. év vége,
7. év vége
2. magyar irodalom 2 x 5 10 pont 6. év vége,
7. év vége
3. angol vagy német nyelv 4 x 5 20 pont 5. év vége,
6. év vége,
7. év vége,
8. félév
4. történelem 2 x 5 10 pont 6. év vége,
7. év vége
5. matematika 4 x 5 20 pont 5. év vége,
6. év vége,
7. év vége,
8. félév
6. kémia 2 x 5 10 pont 7. év vége,
8. félév
  Összesen:   80 pont  

LETÖLTHETŐ RÉSZLETES KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ:
 KÖZÉPFOKÚ BEISKOLÁZÁS 

ONLINE NYÍLT NAPI TÁJÉKOZTATÓ:
NOVEMBER 19-ÉN MEGTARTOTT TÁJÉKOZTATÓNKAT
FELVÉTELRŐL MEGNÉZHETED FACEBOOK OLDALUNKON!

KLIKK IDE:

TEKINTSD MEG A PÁLYAORIENTÁCIÓS PORTÁL
SZAKMABEMUTATÓ VIDEÓIT!

A videókból megtudhatod mivel is foglalkozik egy vendéglátóipari szakember?
Mi szakmáink kialakulásának története?
Milyen követelményeknek kell megfelelni, ha vendéglátós szeretnél lenni?

CUKRÁSZ    SZAKÁCS    PINCÉR