Felvételi 2021

Érdekel a vendéglátás?
Szeretsz emberekkel foglalkozni?
Kreatív vagy?
Szeretsz főzni, sütni?
Szereted a kihívásokat?
Biztos jövőre vágysz egy folyamatosan fejlődő ágazatban?
AKKOR A DOBOSBAN A HELYED!
            

Iskolánk a következő 2021/2022-es tanévre 
a következő képzések indítását tervezi:
OM azonosító: 203061 Telephely azonosító: 025

1. TECHNIKUM

Szakképesítés

Tanulmányi terület kód

Cukrász szaktechnikus

0026

Szakács szaktechnikus

0027

Vendégtéri szaktechnikus

0028


2. SZAKISKOLA

Szakképesítés

Tanulmányi terület kód

Cukrász

0029

Pincér-vendégtéri szakember

0030

Szakács

0031

3. ÉRETTRSÉGIRE FELKÉSZÍTŐ KÉPZÉS
4. ÉRETTSÉGI UTÁNI SZAKKÉPZÉS
5. FELNŐTTKÉPZÉSEK
 

LETÖLTHETŐ RÉSZLETES KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ:
 KÖZÉPFOKÚ BEISKOLÁZÁS 

ONLINE NYÍLT NAPI TÁJÉKOZTATÓ:
TÉGED IS VÁRUNK NOVEMBER 19-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN 17 ÓRAKOR
A DOBOS LIVE FACEBOOK OLDALON ÉLŐBEN!
KLIKK IDE:

TEKINTSD MEG A PÁLYAORIENTÁCIÓS PORTÁL
SZAKMABEMUTATÓ VIDEÓIT!

A videókból megtudhatod mivel is foglalkozik egy vendéglátóipari szakember?
Mi szakmáink kialakulásának története?
Milyen követelményeknek kell megfelelni, ha vendéglátós szeretnél lenni?

CUKRÁSZ    SZAKÁCS    PINCÉR