Felvételi 2022

Érdekel a vendéglátás?
Szeretsz emberekkel foglalkozni?
Kreatív vagy?
Szeretsz főzni, sütni?
Szereted a kihívásokat?
Biztos jövőre vágysz egy folyamatosan fejlődő ágazatban?
AKKOR A DOBOSBAN A HELYED!
            

Felvételi eljárás

Iskolánk a 2022/2023-as tanévre a következő képzések indítását tervezi:
OM azonosító: 203061/025
 

1. TECHNIKUM

Intézmény

Ágazat

Szakképesítés

Tanulmányi terület kód

BGSZC Dobos C. József Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

Turizmus-vendéglátás

Cukrász szaktechnikus

0026

Turizmus-vendéglátás

Szakács szaktechnikus

0027

Turizmus-vendéglátás

Vendégtéri szaktechnikus

0028

 

2. SZAKKÉPZŐ ISKOLA

Intézmény

Ágazat

Szakképesítés

Tanulmányi terület kód

BGSZC Dobos C. József Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

Turizmus-vendéglátás

Cukrász

0029

Turizmus-vendéglátás

Szakács

0030

Turizmus-vendéglátás

Pincér-vendégtéri szakember

0031

 

3. ÉRETTRSÉGIRE FELKÉSZÍTŐ KÉPZÉS

4. ÉRETTSÉGI UTÁNI SZAKKÉPZÉS

5. FELNŐTTKÉPZÉSEK

Részletes beiskolázási tájékoztatónkat itt tudod letölteni:
TÁJÉKOZTATÓ 2022/2023

TEKINTSD MEG A PÁLYAORIENTÁCIÓS PORTÁL
SZAKMABEMUTATÓ VIDEÓIT!

A videókból megtudhatod mivel is foglalkozik egy vendéglátóipari szakember?
Mi szakmáink kialakulásának története?
Milyen követelményeknek kell megfelelni, ha vendéglátós szeretnél lenni?

CUKRÁSZ    SZAKÁCS    PINCÉR