Ebédbefizetés

  Tájékoztatás Szülők/Gondviselők részére, 2020/2021. tanév      Szándéknyilatkozat és Igénylőlap intézményi közétkeztetéshez, 2020/2021.     Kedvezményes étkeztetéssel kapcsolatos tájékoztató                                  Nyilatkozat ingyenes vagy kedvezményes étkezéshez                                          Adatlap diétás étkezés igényléséhez                                                                  Igazolás nevelésbe vett fiatalok ingyenes étkeztetéséhez                                            Nyilatkozat átutalásos fizetéshez

-------------------------

Tájékoztató ebédelés-témában!  Tisztelt Szülők! Kedves Ebédelők!

A rendkívüli helyzetre tekintettel a 2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, nem hárítjuk át a szülőre a le nem mondás következményeit! A befizetett 2020. március havi térítési díjak - a lemondásoknak megfelelően - jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban, amit jelen pillanatban nem tudunk megmondani, mikor lesz...

Ha a szülő a jóváírást nem fogadja el, vagy gyermeke az idei tanévben befejezi a tanulmányait az adott köznevelési intézményben (pl. érettségi miatt), kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz). Átutaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét meg kell adnia. A visszafizetésre vonatkozó kérelmet az iskolai ügyintézőn keresztül kérjük megküldeni.

A készpénzes visszafizetésre - a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust - várhatóan csak április közepén kerülhet sor.

A központi intézkedések nyomán a szülők tájékoztatása folyamatos lesz. Kérjük, hogy a szülők lehetőleg kísérjék figyelemmel  az ÉSZGSZ honlapját is /www.eszgsz.hu/, ahol igyekszünk aktualizálni a rendelkezésünkre álló információkat.

 Létrehoztunk egy központi e-mail címet, amelyet kérem, továbbítsatok a szülők felé. Ezen az új e-mail címen keresztül tudnak érdeklődni, információt kérni étkeztetési ügyekkel kapcsolatosan (helyzet@eszgsz.hu).

Nagyon jó egészséget kívánunk mindenkinek!

 Üdvözlettel: Simonné dr. Németh Katalin igazgató megbízásából

Baranyi Rita

pénzügyi igazgatóhelyettes---------------------------------------------------------------------

…….A 2018/19-es tanévtől kezdődően ebédlemondást csak az alábbi e-mail címen fogadunk el, minden reggel 9 óráig, a következő naptól érvényesítve:

dobosmenza@freemail.hu

----------------------------------------------------------------------------------------------